Çözüldü Forza Horizon 5 gamepad ile nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Hectopat
Yer
Detroit
FH5 yükledim Xbox uygulaması üzerinde PC ile oyun orijinal. Bende çakma bir gamepad var rush marka. Gamepad ile nasıl oynayabilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar olayı çözdüm. Gamepadim çakma bir gamepad ve Xbox PC uygulamasında Forza Horizon 5 oyununu gamepad ile oynamaya çalıştım. Xbox360.ce uygulamasını indirin ve ayarlarınızı yapın. Daha sonra Steam'i açın ve kontrolcüler kısmında gamepadinizi tanıtın. Bilgisayarınız Steam üzerinden bağlamış olduğunuz oyun kolunu Xbox kolu olarak algılayacaktır ve Forza Horizon 5 adlı oyunda bu şekilde görünecektir.
Arkadaşlar olayı çözdüm. Gamepadim çakma bir gamepad ve Xbox PC uygulamasında Forza Horizon 5 oyununu gamepad ile oynamaya çalıştım. Xbox360.ce uygulamasını indirin ve ayarlarınızı yapın. Daha sonra Steam'i açın ve kontrolcüler kısmında gamepadinizi tanıtın. Bilgisayarınız Steam üzerinden bağlamış olduğunuz oyun kolunu Xbox kolu olarak algılayacaktır ve Forza Horizon 5 adlı oyunda bu şekilde görünecektir.
xbox'tan oynamıyor musun hocam xboxtan nası yapıcaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı