Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Merhaba elimde Rampage bir gamepad var kendisiyle Forza oynamak istiyorum nasıl yapabilirim? Oyun içi ayarları. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (24442).png 1,1 MB · Görüntüleme: 345
Merhaba elimde Rampage bir gamepad var kendisiyle Forza oynamak istiyorum nasıl yapabilirim? Oyun içi ayarları.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #31 Ashley888 dedi: Hocam dediğiniz gibi yaptım olmadı fakat sağ tık yapıp genişlet dedim sonra bir Forza Horizon 4 şeyi daha geldi ona sağ tık yapıp dosya konumunu aç dedim ve buldu. Şimdi artık o klasörü oyun dosyasına atmam lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
Ashley888 dedi: Hocam dediğiniz gibi yaptım olmadı fakat sağ tık yapıp genişlet dedim sonra bir Forza Horizon 4 şeyi daha geldi ona sağ tık yapıp dosya konumunu aç dedim ve buldu. Şimdi artık o klasörü oyun dosyasına atmam lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen.
KS KS Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #32 14kero dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın konuyu uzattım ama. Böyle bir şey çıktı? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (24478).png 13,9 KB · Görüntüleme: 63 Artı 0 Eksi
14kero dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın konuyu uzattım ama. Böyle bir şey çıktı?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #33 Ashley888 dedi: Hocam kusura bakmayın konuyu uzattım ama. Böyle bir şey çıktı? Genişletmek için tıkla... Bunu yapıp tekrar dener misin? Sahipliği al özelliğini sağ tuş menüsüne ekleyelim Windows'ta bir dosya veya Klasöre sağ tıkladığınızda Sahipliği al (Take Ownership) özelliği görünsün istiyorsanız işte olası yöntemler. www.sordum.net Artı 0 Eksi
Ashley888 dedi: Hocam kusura bakmayın konuyu uzattım ama. Böyle bir şey çıktı? Genişletmek için tıkla... Bunu yapıp tekrar dener misin? Sahipliği al özelliğini sağ tuş menüsüne ekleyelim Windows'ta bir dosya veya Klasöre sağ tıkladığınızda Sahipliği al (Take Ownership) özelliği görünsün istiyorsanız işte olası yöntemler. www.sordum.net
zMehmetXLL Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #34 Steam'i tam ekranda çalıştırıp oyuna öyle girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi