Forza Horizon 4 geç açılıyor

Merhaba arkadaşlar, bugün PC'ye Forza Horizon 4 yükledim ve açtım menü ekranı geliyor. Grafik ayarlarının yapıldığı menü ve o menüden oyunu başlatıyorum ve oyunun açılması çok uzun sürüyor. Sol altta olan yükleme simgesi bazen donuyor ve 2 dk falan öyle sabit kalıyor. Oyunu başlattım ve yemek yeme gittim, rahat 20 dk olmuştur ama yine açılmadı. Sorunun ne olduğunu bilen var mı? HDD'ye yüklü, HDD 7200RPM. Diğer oyunlar gayet hızlı açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun korsan mı orijinal mi ? Orijinalse Ayarlar>Uygulamalar>Forza Horizon 4>Gelişmiş seçenekler "Bu uygulama düzgün çalışmıyorsa, sıfırlayın. Uygulamanın verileri silinecektir." sıfırlaya basın ve bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Öncelikle oyun orijinal Microsoft'tan alındı. Bir de ben problemi çözdüm, şöyle oyunu açmadan önce Wi-Fi'yi kapatıyorum yani oyunun İnternete olan bağını kesiyorum ve oyunu açıyorum 1 dk bile sürmüyor oyunun açılması ve oyun açıldıktan sonra Wi-Fi'yi tekrar açıp oyunu İnternete bağlıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Sıkıntının neden kaynaklandığını bulamadım ama yapacak bir şey yok ben 75GB oyunu silip tekrar yüklemem hacı 2 gün sürdü zaten bitmesi. Tekrardan teşekkürler bu arada sistem oyuna rahatlıkla yetiyor zaten, yani PC'nin gereksimleriyle bir alakası yok.

Bende de çok geç açıldığı için SSD'ye taşıdım. Ama hala çok geç açılıyor. Oyunu Game Pass ile açıyorum. Sıfırlama seçeneği de denedim. Özellikle ilk logoya tıklayınca gri bir ekranda kalıyor oyun gelene kadar orada çok süre geçiyor. Bu konuda yapılacak bir şey var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı