Forza Horizon 4 hala alınır mı?

UTKUOZER

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gt 520m & İntel hd graphics 3000
İntel i5 2430m
Herkese merhaba. Forza Horizon 4 65 TL şu an Steam'de. Sizce hala alınır mı? Bug falan var mı? Sunucuların bağlantıları ne zaman kesilecek bağlantılar kesildiğinde hala tek kişilik oynanabilecek mi? Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, FH5'e göre grafikleri biraz daha kötü ve bazı (Lamborghini sian gibi çok yeni) arabalar yok ama güzel oyun.

Alınır, FH5'e göre grafikleri biraz daha kötü ve bazı (Lamborghini sian gibi çok yeni) arabalar yok ama güzel oyun.
Peki, sunucuların ne kadar ömrü kaldı ve sunucular kapandığında tek başıma girip oynayabilir miyim? Son bir sorum daha var steam dan forza serisi alındığında duyduğuma göre direksiyon setleri pek uygun çalışmıyormuş. Çünkü bende yakın zamanda thrustmaster t300 alacağım. Uyumsuzluk olur mu?

Peki, sunucuların ne kadar ömrü kaldı ve sunucular kapandığında tek başıma girip oynayabilir miyim? Son bir sorum daha var Steamdan Forza serisi alındığında duyduğuma göre direksiyon setleri pek uygun çalışmıyormuş. Çünkü bende yakın zamanda Thrustmaster T300 alacağım. Uyumsuzluk olur mu?

Evet direksiyon setleriyle uymusuzluk yapabilir çünkü oyun içindeki direksiyon 90* sağa 90* sola yatabiliyor ama direksiyonu bu şekilde ayarlarsanız sorun çıkmaz. Sunucuların ömrü konusunda yorum yapamayacağım, birden belki bir güncelleme gelir oyun patlar belki de oyuncular güncelleme yüzünden oyunu bırakır.

Evet direksiyon setleriyle uymusuzluk yapabilir çünkü oyun içindeki direksiyon 90* sağa 90* sola yatabiliyor ama direksiyonu bu şekilde ayarlarsanız sorun çıkmaz. Sunucuların ömrü konusunda yorum yapamayacağım, birden belki bir güncelleme gelir oyun patlar belki de oyuncular güncelleme yüzünden oyunu bırakır.
Benim bildiğim arabanın içinden sürdüğünün animasyonu 90* derece onun bir önemi yok. Benim sorduğum uyumsuzluk olur mu çünkü izlediğim videoda direksiyon algılanmıyordu ve kendi kendine dönüyordu.

Benim bildiğim arabanın içinden sürdüğünün animasyonu 90* derece onun bir önemi yok. Benim sorduğum uyumsuzluk olur mu çünkü izlediğim videoda direksiyon algılanmıyordu ve kendi kendine dönüyordu.

Sanmıyorum. Rampage'in dandik direksiyon setiyle bile yapmıyordu.

Sanmıyorum. Rampage'in dandik direksiyon setiyle bile yapmıyordu.
O zaman benim izlediğim kişinin pcsi bozuk veya direksiyonu. Ama steam den oyunu denediğinde harbi direksiyon dönmüyor algılanmıyordu. Microsoft storeden aldığında çalışmaya başlamıştı. Neyse ben oyunu almaya gidiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı