Sıkmayacak oyun önerisi

Millet bu oyunu nasıl oynuyor ya işkence resmen.

Normalde bu tarz oyunları severim ama oyun çok sıkıcı geldi. Aksiyon oyunundan çok platform oyunu. Ori and the Will of the Wisps böyle hissettirmemişti denge çok güzeldi. Bunda bosslardan tut her yerde platform şart o sebeple sıkıcı geldi.combat zaten yarım yamalak bir şey o da sarmayınca 9 saatlik bir denemenin ardından sildim. Ha haritaları bulmakta işlenceydi bu da eksi.

Dashi alana kadar gerçekten çok sıkıcı. Dashi aldıktan sonra başlıyor oyun.
Combat sarmadı beni, zıpla vur gibi. Hades tarzı çeşitli kombosu olsaydı sarardı. Bir de ben keşfetmeyi pek sevmiyorum kopuyorum direkt oyundan.

Normalde bu tarz oyunları severim ama oyun çok sıkıcı geldi. Aksiyon oyunundan çok platform oyunu. Ori and the Will of the Wisps böyle hissettirmemişti denge çok güzeldi. Bunda bosslardan tut her yerde platform şart o sebeple sıkıcı geldi.combat zaten yarım yamalak bir şey o da sarmayınca 9 saatlik bir denemenin ardından sildim. Ha haritaları bulmak da işlenceydi bu da eksi.

Dediklerinizde çoğunlukla haklısınız ama combata yarım yamalak demenizi doğru bulmuyorum. Oyunun zaten combo amacı yok. Bulduğunuz açıklıklardan dps uyguluyorsunuz. Kaldı ki büyüler ve charmlarla böyle bir combat sistemi için fazlasıyla çeşitli bence.

Dediklerinizde çoğunlukla haklısınız ama combata yarım yamalak demenizi doğru bulmuyorum. Oyunun zaten combo amacı yok. Bulduğunuz açıklıklardan dps uyguluyorsunuz. Kaldı ki büyüler ve charmlarla böyle bir combat sistemi için fazlasıyla çeşitli bence.

Doğru diyorsunuz ama çoğu kişi bu oyuna en iyi indie oyunlardan diyor. Ben yüksek beklenti ile girdim bu sebeple. Benzer oyunlar olduğu için ori ile karşılaştıriyorum onda combat çok daha zevkli ve vuruş hissiyatı daha iyi gelmişti.

Doğru diyorsunuz ama çoğu kişi bu oyuna en iyi indie oyunlardan diyor. Ben yüksek beklenti ile girdim bu sebeple. Benzer oyunlar olduğu için ori ile karşılaştıriyorum onda combat çok daha zevkli ve vuruş hissiyatı daha iyi gelmişti.

Tabii beklentiler ve zevkler sizin deneyiminizi etkiler. En iyi zaten öznel bir ifade.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı