Forza Horizon 4 için 2000-2500 TL'ye sistem toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem ilk çıktığı zaman fiyatı buydu ama aradan zaman geçtiği için fiyatı yükseldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al buda monitör dahil sistemdi sınırlı stok olduğu için tükendi.

Buda aynı şekilde sistem çıktıktan bir zaman sonra fiyatı yükseldi.

İlk önerdiğin sistem C4'den farklı değil. 2. sistem zaten bütçeyi aşıyor. 3. sistemde C4'den farklı değil.

Donanım Arşivi MD monitörsüz satılmıyor ayrıca stokları tükendi ve bir daha satılmayacak.
Diğer attıklarında bileşenler kalitesiz ve kendin de söyledin, fiyat yükseldi, yani artık yok. Benim sunduğum PC'ye bak senin attıklarına bak, dizmişler Gamepower'ı ve fiyat 2900 TL. Bir daha kanıtın olmadan ürünlere çamur atma lütfen. A320 anakart ve dandik hava akış özürlü Gamepower kasalarla, PSU'larla ben de attığım sisteme RX580 sığdırırım. İyi günler.
Sistemin ilk çıktığı fiyata göre değerlendiriyorsak getireyim 5 yıl öncesinden bir sistem.

Önerdiğim sisteme çamur attın ve senden daha iyisini sunmanı istedim ve sunamadın, attığın PC 2900 TL ve içerisindeki bileşenlerin işlemci ve ekran kartı harici hepsi dandik.

@Mr.Joker09 Dual ekran kartına laf edecekler şimdi. Bizzat kullanmayanlar yorum yapmasın. Forumda ben dahil kullanan kişiler var. Düşünüldüğü gibi bir kart değil. @Caner Uncu 'nun topladığı sistemler gayet güzel, orantılı. 2500TL sisteme 1100TL'lik ekran kartı sıkıştırmak marifet değil.

Kardeşim o fiyatlara daha iyisi varsa sen atda görelim.
Arkadaş zaten atmış kardeşim. Gidip GamePower markasıyla sistem topla içine RTX 2080 at 2 gün sonra PSU yansın RTX 2080'in anlamı kalmaz. Tecnopat'da sistem alırken kaliteli bileşenler öneririz.

Donanım Arşivi MD monitörsüz satılmıyor ayrıca stokları tükendi ve bir daha satılmayacak.
Diğer attıklarında bileşenler kalitesiz ve kendin de söyledin, fiyat yükseldi, yani artık yok. Benim sunduğum PC'ye bak senin attıklarına bak, dizmişler Gamepower'ı ve fiyat 2900 TL. Bir daha kanıtın olmadan ürünlere çamur atma lütfen. A320 anakart ve dandik hava akış özürlü Gamepower kasalarla, PSU'larla ben de attığım sisteme RX580 sığdırırım. İyi günler.
Sistemin ilk çıktığı fiyata göre değerlendiriyorsak getireyim 5 yıl öncesinden bir sistem.

Önerdiğim sisteme çamur attın ve senden daha iyisini sunmanı istedim ve sunamadın, attığın PC 2900 TL ve içerisindeki bileşenlerin işlemci ve ekran kartı harici hepsi dandik.
Sistemler ilk çıktığında fiyatları öyleydi aradan zaman geçince yükseldi ona göre yeni çıkan sistemleri takip edip zamanında alıcak.
Arkadaş zaten atmış kardeşim. Gidip GamePower markasıyla sistem topla içine RTX 2080 at 2 gün sonra PSU yansın RTX 2080'in anlamı kalmaz. Tecnopat'da sistem alırken kaliteli bileşenler öneririz.
Tamam bundan sonra öyle yaparız :)

Kardeşim o fiyatlara daha iyisi varsa sen at da görelim.
Attım zaten. Sırf ekran kartını RX580 koymak için tüm bileşenleri çöp dizeceğine bir tık düşük ekran kartı alıp her parçanı kaliteli ve sorunsuz dizersin. Daha dün konusunu açtım, git incele Gamepower kasa yüzünden ısınma sorunu çeken arkadaş kasa camını çıkarttı ve 25 derece birden düştü sıcaklık.

Arkadaşım RX580 ile RX570 arasında dağlar kadar fark varmış gibi yorum yapman çok saçma arkadaş 2500TL RX570 koymuş sen düşük kalmış diyorsun bu biraz komik. Ayrıca haklılar C4 farkı yok attıklarının bari güzel bir PSU olsun da RX570 koysun önemli değil.

Attım zaten. Sırf ekran kartını RX580 koymak için tüm bileşenleri çöp dizeceğine bir tık düşük ekran kartı alıp her parçanı kaliteli ve sorunsuz dizersin. Daha dün konusunu açtım, git incele Gamepower kasa yüzünden ısınma sorunu çeken arkadaş kasa camını çıkarttı ve 25 derece birden düştü sıcaklık.
👍

Keşke herkes sizin gibi olsa vallahi ya, hatanızı anlayınca kabul edebiliyorsunuz. Çok iyi bir şey bu, bazıları var hatalı olduklarına rağmen hala bilmiş bilmiş konuşurlar. Bu tavrınızdan dolayı teşekkür ederim size.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı