Forza Horizon 4 indirime girer mi?

Bu fiyata çıkarsa neden olmasın indirim de yaparlar tabi. 😂
Screenshot_20210311-100511.jpg
 
Bu fiyata çıkarsa neden olmasın indirim de yaparlar tabii. 😂Eki Görüntüle 916725
Bir şeyi anlamamak için ısrar ediyorsunuz. Microsoft Store sadece PC için değil Xbox Oyun Konsolları için de geçerli. Steam'ın konsollarla bir bağlantısı olmadığı için özel fiyatlandırma yapabiliyorlar. Microsoft Store'den Forza alırsan Xbox konsolunda da kullanabiliyorsun. Yani konsol için fiyatlandırma o. Ayrıca fiyatı da artmaz, indirime de girer. Sea of Thieves 40 dolar ama bizde 60 TL, indirimlerde 4-5 dolara kadar da düşüyor.
 
Sea of thieves uzun süre indirime girmedi. Yaz indirimlerinde bile girmemişti. Ama sonradan yavaş yavaş girdi indirime. Hatta %50 indirime bile girdi. Forza için de aynı şeyi düşünüyorum. Muhtemelen önümüzde ki indirimlerde (ilk bahar ve yaz) indirime girmez.
 
Zamlanacaktır çünkü ABD'de falan 60 Dolar'a satılıyor.
Bu zamlanması için mantıklı bir sebep değil. O kadar çok oyunun fiyatları bizde neredeyse en ucuz ki anlatamam. En ucuz olan biz değilsek bile maksimum 4-5 ülke oluyor ucuzluk konusunda. Onun dışında ise anca arjantin falan var yani o ülkenin hali de ortada. O yüzden zam gelmez kolay kolay bence
 
92 TL bedava resmen zaten. 2 ay Game Pass parasına sınırsız senin oluyor.

Fiyatının artacağını düşünüyorum birkaç haftaya yurtdışından microsofta büyük tepkiler var fiyat için. 12 dolar olması koymuş adamlara.

Yurtdışından tepki topladığı yazılıyordu birkaç konuda. Fiyat artışı bile söz konusu bence 92 TL iken kaçırılmaması lazım.

Yaza kadar kesin girmez. Yazın da %10'luk bir indirim olur diye tahmin ediyorum.

An itibarıyla 60 TL.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    103,6 KB · Görüntüleme: 126

Yeni konular

Geri
Yukarı