Forza Horizon 4 klavye ile mi gamepad ile mi oynanmalı?

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Logitech F710 gamepadim var klavyem dandik bir şey oyunu yarın alacağım. Zaten yarından sonra oyunu alamayacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arabaya göre çok değişiyor. Ben bazı arabalarda klavyeden oynuyorum. Ama genel olarak Gamepad çok daha iyi.

Arabaya göre çok değişiyor. Ben bazı arabalarda klavyeden oynuyorum. Ama genel olarak gamepad çok daha iyi.

Hocam F710 gamepadimin titreşimini nasıl açacağım acaba yardımcı olur musunuz?

Hocam F710 gamepadimin titreşimini nasıl açacağım acaba yardımcı olur musunuz?

Üzerinde "vıbration" düğmesi var ona basıp uzun bir titreşim aldığında açılmıştır, yine olmuyorsa pili değiştir.

Logitech F710 gamepadim var klavyem dandik bir şey oyunu yarın alacağım. Zaten yarından sonra oyunu alamayacağız.
Çok daha linear yani hassas ve gerçekçi kontrollere sahip olmak istiyorsanız gamepad ile oynanmalı kesinlikle.

Çok daha linear yani hassas ve gerçekçi kontrollere sahip olmak istiyorsanız gamepad ile oynanmalı kesinlikle.
Fıfa 23 oyununda kol titremiyor hocam neden fıfa 23 de titreşim desteğimi yok.

Fıfa 23 oyununda kol titremiyor hocam neden fıfa 23 de titreşim desteğimi yok.
Ben de o oyun da var fakat çok oynamadım. Şimdi Chtagpt'ye sorduğuma göre titreşim desteği varmış.
Ana MenüAyarlarGiriş Ayarları "Titreşim" ya da "Haptic Feedback" gibi bir seçenek olacakmış.

Bence gamepad ile oynamalısın çünkü bu oyun en iyi gamepad ile oynanıyor. Aynı şekilde en çok keyif veren de gamepad diye düşünüyorum. Klavyeden de oynanmaz değil oynanır ancak gamepad kadar keyif vermiyor. İki türlü de uzun süre bu oyunu oynamış biri olarak söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı