Forza Horizon 4 mevsim başa döndü

Oğuuzz

Hectopat
Yer
Bursa
Arkadaşlar selam. Ben Forza Horizon 4 oynuyorum, nüfusumda 340.500'lerde veya daha yüksekte. Sonbahara hak kazandım sonra kışa geçtim kışı da atlattım ve ilkbahara geçmem gerekirken oyun beni sonbahara geri attı ve bu olay offline da yaşandı. Kıştan sonra #forzathon diye bir şey açıldı, orada son bahar sezonu açık acaba ondan kaynaklı mı? Ancak ben offline de sonbahardayım... Arkadaşım ilkbahara geçti bile, o çevrim içi de ilkbaharken ben ona katıla biliyorum yani ilkbahara girmişim bir şekil. Ne yapacağım?(offline)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım oyunun hikayesini bitirdiniz ve sonbaharda başlattı. Bende de aynıydı sanırsam. En son sknbahardayken bitmişti. Oyun otomatik olarak değiştiriyor Online olunca. Eleyici girerken mesela otomatik değişiyor. Çevrimiçi bir şekilde oynadığınızda düzelebilir ama Offline çözümü olduğunu düşünmüyorum.

Sanırım oyunun hikayesini bitirdiniz ve sonbaharda başlattı. Bende de aynıydı sanırsam. En son sknbahardayken bitmişti. Oyun otomatik olarak değiştiriyor Online olunca. Eleyici girerken mesela otomatik değişiyor. Çevrimiçi bir şekilde oynadığınızda düzelebilir ama Offline çözümü olduğunu düşünmüyorum.
Hocam hikayenin bittiğini sanmam ya. Hikaye görevleri adında bir kaç görev var ve delta gösteri felan duruyor yapmadım. Halo deneyimini yaptım birde motorlu birşeyi. Çevrimiçi oynadığımda sonbahar oluyor ancak arkadaş ilkbaharda ben ona bağlana biliyorum. Offline da başa dönmem saçmalık ya, acaba şu #forzathon ile ilgilimi.. Şuan oradaki sezon sonbahar

Hocam hikayenin bittiğini sanmam ya. Hikaye görevleri adında birkaç görev var ve Delta gösteri falan duruyor yapmadım. Halo deneyimini yaptım bir de motorlu bir şeyi. Çevrimiçi oynadığımda sonbahar oluyor ancak arkadaş ilkbaharda ben ona bağlana biliyorum. Offline da başa dönmem saçmalık ya, acaba şu #forzathon ile ilgilimi. Şu an oradaki sezon sonbahar

Halo deneyimi ve motorlu görev sondu sanırım hocam. Aston Martin Vulcan arabasıyla uçağı yendiniz mi? Ayrıca evet, #Forzathon ile ilgili olabilir. Sizi sezona sokuyordu ve görevler çıkıyordu hikaye görevi gibi. Başka bir yarışa (sokak yarışı gibi) girdiğinizde o sezondan çıkalım mı diye sorması lazım. Deneyebilirsiniz.

Halo deneyimi ve motorlu görev sondu sanırım hocam. Aston Martin Vulcan arabasıyla uçağı yendiniz mi? Ayrıca evet, #Forzathon ile ilgili olabilir. Sizi sezona sokuyordu ve görevler çıkıyordu hikaye görevi gibi. Başka bir yarışa (sokak yarışı gibi) girdiğinizde o sezondan çıkalım mı diye sorması lazım. Deneyebilirsiniz.
Aston martin ile uçağı yenmediö hocam girmedim daha doğrusu. Dediğiniz şey delta görevimi. Mevsim olayında Bende forzathon ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama offlineda geçerlimi bu forzathon.. Sokak yarışlarını yaptım hatta marathon diye bir şey geldi yaptım ancak dediğiniz gibi birşey demedi. (daha sokak yarışı var)

Aston Martin ile uçağı yenmediö hocam girmedim daha doğrusu. Dediğiniz şey Delta görevimi. Mevsim olayında Bende forzathon ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama offlineda geçerlimi bu forzathon. Sokak yarışlarını yaptım hatta marathon diye bir şey geldi yaptım ancak dediğiniz gibi bir şey demedi. (daha sokak yarışı var)

Hocam festival oynatma listesi diye bir seçenek olması lazım ayarlarda. Oyuna ilk girdiğinizde de açılıyor zaten. Şu an oyun bende de sonbahar sezonunda. 2 gün sonra kışa girecek ve 9 gün sonra da ilkbahara girecek yazıyor bende.

1693923817945.png

Hocam festival oynatma listesi diye bir seçenek olması lazım ayarlarda. Oyuna ilk girdiğinizde de açılıyor zaten. Şu an oyun bende de sonbahar sezonunda. 2 gün sonra kışa girecek ve 9 gün sonra da ilkbahara girecek yazıyor bende.
He aynen hocam bendede o var. Ancak sonbahar sezonu offline içinde geçerli mi? Onu merak ediyorum çünkü başa dönmesinin sebebi ya forzathon yada bug

Yani o ekran bende internet çekmiyorken de vardı. Geçerli olduğunu düşünüyorum ama net bir şey söyleyemeyeceğim.
Hocam sizin tekli horizon da mevsim sonbaharmı? Offline derken onu demek istemiştim

Hocam sizin tekli horizon da mevsim sonbaharmı? Offline derken onu demek istemiştim
Benim sorun o çünkü. Forzathon da sonbahar sezonu açık tek horizonluda'da açık normalde sadece online da açık diye biliyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı