Çözüldü Forza Horizon 4 Microsoft hesabı olmadan giriş yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

699956

Centipat
Arkadaşımın Steam hesabında Forza Horizon 4 vardı. Ben de hesabı istedim, verdi. Oynamak için girerken bende Microsoft hesabı istiyor, kendi hesabımla girmeye çalışıyorum kabul etmiyor. Arkadaşım da veremezmiş babası kullanıyormuş Microsoft hesabını, çözümü nedir?

Çözüm
Yeni bir Steam hesabı oluştur ya da kullanmakta olduğun bir Steam hesabı var ise ona aile paylaşımı yaparak senin Steam kütüphanene ekleniyor Forza Horizon 4 daha sonra kendi Microsoft hesabın ile giriş yapabilirsin.
Yeni bir Steam hesabı oluştur ya da kullanmakta olduğun bir Steam hesabı var ise ona aile paylaşımı yaparak senin Steam kütüphanene ekleniyor Forza Horizon 4 daha sonra kendi Microsoft hesabın ile giriş yapabilirsin.

Çözüm

Reis dediğini yaptım. Oyun benim kütüphaneye geldi. Girdim de ama Microsoft hesabımı seçiyorum oturum açıldı diyor ama girmiyor. Basıyorum olmuyor.

Kardeşim Allah razı olsun. Oldu, girdim. Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…