Forza Horizon 4 mü Forza Horizon 5 mi?

FH4 oynayip yarida birakip silmiştim fakat arkadaşların gazina gelip FH5 aldıktan sonra bizi bayağı sardı rahat 5 kişi girip oynuyorduk etklinkleri filan yapiyorduk bir arkadasimiz hile kullaniyordu para hilesi o bize arabalar aliyordu belli bir miktara ondan alabiliyorduk eğer arkadaş cevrende FH4 veya FH5 varsa al tavsiyem en Full paketini almaniz. Iki oyunda guzel bana kalirsa.

Yanlış görmüyorsam RTX 2070s kullanıyorsun ve Forza Horizon 4'ün driver kaynaklı bir sorunu vardı(NVIDIA için), güncel driverda oyun sepesifik şekilde donuyor. Çözümü belli sürüm numaralı driverları kurarak yapıyorlar. Bunu göz önünde bulundurun derim.

Açık ara Forza Horizon 5 daha iyi bence. Forza Horizon 4'te drift yapmaktan zevk almıyordum adam gibi. Ama Forza Horizon 5'te cidden aşırı eğleniyorum 20 saat oynadıysam 17 saati drift yaparak geçmiştir. Ama ben daha yeni ve daha fazla araba olmasını beklerdim örnek olarak Mercedes araçları beni tatmin etmedi.

Zaten Forza 5 drift atarken o dumanlar çok güzel yansımalar sis kalitesi onlara lafım yok ama orada 4 mevsim olayını hissedemiyorum ben. Meksika haritası Microsoft'un aklına nasıl geldi anlamıyorum başka ülkemi bulamadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Forza 5 drift atarken o dumanlar çok güzel yansımalar sis kalitesi onlara lafım yok ama orada 4 mevsim olayını hissedemiyorum ben. Meksika haritası Microsoft'un aklına nasıl geldi anlamıyorum başka ülkemi bulamadılar.

Forza 5I bitirmiş olarak kesinlikle Forza 4 daha iyi. Forza 5'te abuk subuk gereksiz görevlere zorluyorlar. Yok şuraya git fotoğraf çek yok kutuların üstündeki puanları arabayla ez yarışmı oynuyoruz bulmacamı çözüyoruz belli değil.

Benim Forza Horizon 4'te zaten en sevdiğim mevsimde yazdı. Hatta kış ayı geldiğinde direkt çıkıyordum oyundan. Forza Horizon 5 tam benlik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı