Eğer ucuza arıyorsan Plati'den bir satıcı atayım sana. Biz 8,9 kişi öyle aldık. Hesapta sorun olunca direk Team Viewer ile düzeltiyorlar. 45 TL sanırım şuan.
Eğer ucuza arıyorsan Plati'den bir satıcı atayım sana. Biz 8,9 kişi öyle aldık. Hesapta sorun olunca direk Team Viewer ile düzeltiyorlar. 45 TL sanırım şuan.
Adam sana Team Viewer ile yapıyor girişi. Veya sen kendin istersen sana bir kod veriyorlar ve bi aktivatör uygulaması atıyorlar. O kodu uygulamaya girince giriyor. Microsoft Store'den indiriyorsun. Bir hesaba yüzlerce kişi bağlanabilir. Önemli olan XBOX hesabın. Her bilgisayar kendine özel XBOX ismi vs vardır. Orda kendi e-postan ile girersen hep kayıtlı durur. Yani online oynayabilirsin kaç kişi olursa olsun hesapta.
plati.ru sitesinden yardım alabilirsin 30 tl 50 tl gibi fiyatlara standart editon ve daha yüksek sürümleri alabilirsin eger karar veremmessen bana ulaşabilirsin ben sana anlatır ve yardımcı olabilrim