Forza Horizon 4 Nasıl Satın Alabilirim?

Birkan Kaya

Hectopat
Ben Forza Horizon 4 almak istiyorum, ancak nereden alacağımı bilmiyorum. Rica etsem nereden alacağımın bir link filan atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ucuza arıyorsan Plati'den bir satıcı atayım sana. Biz 8,9 kişi öyle aldık. Hesapta sorun olunca direk Team Viewer ile düzeltiyorlar. 45 TL sanırım şuan.

Ben istiyorum kardeşim.
Eğer ucuza arıyorsan Plati'den bir satıcı atayım sana. Biz 8,9 kişi öyle aldık. Hesapta sorun olunca direk Team Viewer ile düzeltiyorlar. 45 TL sanırım şuan.

Plati den nasıl oyun kurulumu gerçekleşiyor? Kendileri bir microsoft hesabı veriyorlarmış o hesap dan indirme mi yapıyoruz. Güvenilir mi?

Son düzenleme:
Ben istiyorum kardeşim.

Plati den nasıl oyun kurulumu gerçekleşiyor? Kendileri bir microsoft hesabı veriyorlarmış o hesap dan indirme mi yapıyoruz. Güvenilir mi?
Adam sana Team Viewer ile yapıyor girişi. Veya sen kendin istersen sana bir kod veriyorlar ve bi aktivatör uygulaması atıyorlar. O kodu uygulamaya girince giriyor. Microsoft Store'den indiriyorsun. Bir hesaba yüzlerce kişi bağlanabilir. Önemli olan XBOX hesabın. Her bilgisayar kendine özel XBOX ismi vs vardır. Orda kendi e-postan ile girersen hep kayıtlı durur. Yani online oynayabilirsin kaç kişi olursa olsun hesapta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı