demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Aralık 2022 #1 Selam, ISS'den dolayı Forza'nın Online sunucusuna bağlanamıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim? ISS ile görüştüm. Onlardan kaynaklı olmadığını söyledi fakat ben hala ISS kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Güncel durum: Son düzenleme: 7 Aralık 2022
Selam, ISS'den dolayı Forza'nın Online sunucusuna bağlanamıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim? ISS ile görüştüm. Onlardan kaynaklı olmadığını söyledi fakat ben hala ISS kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Güncel durum:
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Aralık 2022 #3 Yener K. dedi: Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... güncel durumum bu. Şu an strict problemi alıyorum. hiçbir ayar yapmamama rağmen hatam değişti. Şaşırtıcı. Şu an attığınız video'daki adımları uygulayacağım. Strict'ten kurtuldum. Teredo hatası alıyorum. Son düzenleme: 8 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... güncel durumum bu. Şu an strict problemi alıyorum. hiçbir ayar yapmamama rağmen hatam değişti. Şaşırtıcı. Şu an attığınız video'daki adımları uygulayacağım. Strict'ten kurtuldum. Teredo hatası alıyorum.