Iyi akşamlar, 1.sorunuzun cevabı kişiseldir, kiminin çok beğendiğini kimisi beğenmez kendi adıma konuşmam gerekirse oyun beni aşırı sardı normalde çok Online oyun oynayan birisi değilim ama Forza'da 2 ayda 100 saat civarında oynadım (Online oyunlar ile aramı anlatmam gerekirse CS:GO oyununa 4 5 yıldır sahibim ama 102 saat oynama sürem var bu zaman içinde). Oyunun benim en sevdiğim yanı çeşitliliği bir sürü farklı otomobil var buna karşılık neredeyse hepsi farklı bir deneyim sunuyor kendini çok tekrar etmiyor otomobiller bunun yanında Assetto Corsa gibi klavye ile oynanamayan bir oyun değil klavye ile de gamepad ile de son derece zevkli(Logitech F710 kullanıyorum çok memnunum). Ek paketler ile daha eğlenceli bir hâle de geliyor özellikle fortune ıslandın atmosferi bana Britanya'dan daha hoş geliyor.
2.sorunuz için ne yazık ki yorum yapamıyorum aynı sisteme sahip/yakın birisi varsa daha doğru cevap verir. Olmadı YouTube videolarına bakabilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı yakın sonuçlar verir.
3. açılış süresi bana çok fazla gelmiyor ben önceden WD Green HDD de kullanıyordum fakat eski olduğuna dair konuda açmıştım ve son zamanlarda okuma yazma hızı 50/70(okuma yazma hızı sırası değildir ikisinin ortalama süresinden bahsediyorum) arası gidip gelmeye başlayınca WD Blue HDD'ye geçiş yaptım şu an ortalama açılış süresi oyunu açarken gelen küçük Forza Horizon 4 fotoğrafından oyuna tamamen giriş yapılan kısma kadar( oyuna girerken adımızı söyleyip hoş geldin dediği kısım) 2.20 civarında sürüyor(HDD hızları ortalama 150/160 arası gidip geliyor). Bana uzun gelmediği için bu süre sorun etmiyorum sizin için uzunsa SSD'ye kurabilirsiniz.
Bence 92TL'lik standart paket yerine gerekirse 1 hafta sonra Ultimate paket almanız daha iyi olur 150TL'ye çünkü DLC'leri ayrı almak isterseniz oyun fiyatı çok daha fazla yükseliyor onun için imkan dahilinde Ultimate alma taraftarıyım çevremdeki herkese Ultimate aldırdım herkeste son derece memnun şu an oyundan.