Forza Horizon 4 Oyundan Atma Sorununun Çözümü

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Makine Resim & Konstrüksiyon
Merhabalar. Zaman zaman bir özlem ile xbox live alıp oynadığım FH4 oyunu son bir kaç aydır çözüm bulamadığım şekilde daha "devam etmek için enter'a tıklayın" ekranında oyundan atıyordu. Forza Fix 2.0 vs herhangi bir etki etmedi. Windows sürümünden dediler, güncelleme sildim, düzelmedi. Save dosyaları, farklı windows hesabım ile denedim, olmadı. 1903 kesin çözüm deniyor, maalesef. Tek çare format. 1909 Temiz kurulum yaptıktan sonra herhangi bir problem olmadan çalıştı, çalışıyor. Bu sorun çok fazla kullanıcıda ortaya çıkmış, umarım sizin de sorununuz çözülür. Elbette formattan önce saydıklarımı denemeznizde fayda var.
İyi sosyaller...

Bilmiyorum 260TL'nin altına indiğini görmedim, yakın zamanda ne kadar ona bile bakmadım. Xbox Live üyeliği 3 aylık 5TL gibi kampanyalar oldukça faydalanıyorum. Veya hesap kartlarını ucuza satıldığı siteler mevcut. FH4 oynamak istediğim de o şekilde satın alım yaparak ayarlıyorum.

Aylık daha az bir ücret vererek Xbox Live alabilirsin.
Geçmiş konulara baktım an itibariyle. 5,90 TL ye iyi bence. Teşekkürler
Aylık daha az bir ücret vererek Xbox Live alabilirsin.
Şimdi abone oluyorum ama diyor ki:
Screenshot_20200102-164659.png

Istediğim zaman aboneliği bitirebilir miyim? Yoksa 45 TL ödemek istemiyorum.

Son düzenleme:
Geçmiş konulara baktım an itibariyle. 5,90 TL ye iyi bence. Teşekkürler

Şimdi abone oluyorum ama diyor ki:
Eki Görüntüle 481078
Istediğim zaman aboneliği bitirebilir miyim? Yoksa 45 TL ödemek istemiyorum.
Elbette, istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Bitiş tarihini not alın. 3 gün önceden iptal etmeniz yeterli.

Oyundan atma sorununu da zaten çözüyor format ama bir süre sonra ne hikmetse yeniden başlıyor. 3 kere format attım üçünde de yeniden olmaya başladı.
Biraz şans işi gibi bir şey sanırım o kadar forum gezip okuduktan sonra bunda karar kıldım. Nasıl çözüm bulamıyorlar merak konusu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı