Forza Horizon 4 Standart vs Deluxe

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Param en fazla Deluxe'e yetiyor şu anlık Deluxe mu alayım standart mı çok fark var mı aralarında. Car Pass çok mu önemli güzel arabalar veriyor mu?

Param en fazla Deluxe'e yetiyor şu anlık Deluxe mu alayım standart mı çok fark var mı aralarında. Car Pass çok mu önemli güzel arabalar veriyor mu?
Sanırım car pass 42 araç falan veriyor bence alınır da hocam keşke geçen ki indirimlerde alsaydın Kasım'da zam geldi oyuna ben Eylül'de 30 TL'ye aldım.

Sanırım car pass 42 araç falan veriyor bence alınır da hocam keşke geçen ki indirimlerde alsaydın Kasım'da zam geldi oyuna ben Eylül'de 30 TL'ye aldım.
Bu arada hocam 14 TL'ye DLC almıştım ben oyunu normal alıp öyle de iyi oluyor DLCler bayağı etkili bence oyunda. yani 6 aydır oynayan arkadaşımdan iyi arabalar var bende şuan ve daha çok para var.

Son düzenleme:
Sanırım car Pass 42 araç falan veriyor bence alınır da hocam keşke geçen ki indirimlerde alsaydın kasım'da zam geldi oyuna ben eylül'de 30 TL'ye aldım.

Bu arada hocam 14 TL'ye DLC almıştım ben oyunu normal alıp öyle de iyi oluyor DLC'ler bayağı etkili bence oyunda. Yani 6 aydır oynayan arkadaşımdan iyi arabalar var bende şu an ve daha çok para var.

Car Pass de güzel arabalar var mı hocam ona göre alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı