Forza Horizon 4 Standart vs Ultimate

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar ben Forza 4'ü Game Pass'te denemiştim ve çok beğenmiştim. Şu an Steam'de indirime girmiş. Oyunu zaten uzun süre offline oynarım ancak arabaları oyunda kendim almak istediğim için arada kaldım. Ultimate alırsam bir sürü araba veriyor ve heyecanı kalmıyor. Standart alırsamda Ultimate'deki özel arabaları kullnamayacağım.

Birinin yorumunu gördüm DLC'leri kapatırsan standart ile başlarsın oyuna. Sonra DLC'leri istediğin zaman açarsın Ultimate olur. Oyunda öyle bir şey var mıydı?

Arkadaşlar ben Forza 4'ü Game Pass'te denemiştim ve çok beğenmiştim. Şu an Steam'de indirime girmiş. Oyunu zaten uzun süre offline oynarım ancak arabaları oyunda kendim almak istediğim için arada kaldım. Ultimate alırsam bir sürü araba veriyor ve heyecanı kalmıyor. Standart alırsamda Ultimate'deki özel arabaları kullnamayacağım.

Birinin yorumunu gördüm DLC'leri kapatırsan standart ile başlarsın oyuna. Sonra DLC'leri istediğin zaman açarsın Ultimate olur. Oyunda öyle bir şey var mıydı?

Ultimate de sadece araba yok. VIP oluyorsun fazladan para falan veriyor yarışlarda vs birçok ekstrası var. Yeni harita falan var sadece araba olarak bakma.

DLC'leri alınca, Steam'de oyunu yükleyince onlarda otomatik yükleniyor. Yüklenmemesi için herhangi bir seçim ekranı vardı sanırım. DLC'leri yüklemezsem oyun standart Edition olarak açılır değil mi?

DLC yüklesende standart açılıyor oyun başladıktan 1 saat 1.30 saat sonra seni serbest bırakınca ister DLC oyna ister oynama soruyor.

Evet, biliyorum ama onları emek sağlayarak standartta alamıyor muyuz? Ya da dediğim gibi DLC kapatma var mı oyunda?

DLC kapatım napacaksın değil VIP olmak parayla Ultimate'de beleş fortune ısland ve lego haritası araçları bedava standart alırsan ek para ödemen lazım al oyna işte ne dert ettin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı