Çözüldü Forza Horizon 4 Steam Save dosyam formattan sonra silinmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ortis

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yakın zamanda format attım. Forza Horizon 4'ü geri yüklediğimde ve hesabıma girdiğimde Steam Save dosyamın olmadığını ve beni sıfır bir Save'den başlattı. 77 saatlik Save'im bütün araçlarım ve açtığım bütün başarımlarım gitti. Save dosyamı bir şekilde kurtarabilir miyim?

Çözüm
Belli ki Cloud Save'i Steam'in ayarlarından aktifleştirmemişsin. İnternetten Save dosyası arayabilirsin.

Steam Cloud Save'im açıktı.
Bilgisayarıma yakın zamanda format attım. Forza Horizon 4'ü geri yüklediğimde ve hesabıma girdiğimde Steam Save dosyamın olmadığını ve beni sıfır bir Save'den başlattı. 77 saatlik Save'im bütün araçlarım ve açtığım bütün başarımlarım gitti. Save dosyamı bir şekilde kurtarabilir miyim?

Çözüldü;
Başınıza Save kaybolması gibi durum gelirse Forza desteğine yazın envanterinizi oyun içi hediye (kıyafetler, emotelar, hızlı sohbet mesajları ve araçlar) olarak geri yüklüyorlar fakat Save, başarımlarınızı ve oyun içi paranızı sıfırdan oynayarak kazanmanız gerekiyor.
Not: Büyük bir envantere sahipseniz hepsini alamayabilirsiniz. Hediye kutusu maksimum 522 içeriğe kadar destekliyor.

Aşağıdaki sayfalardan ulaşabilirsiniz;

Forza Destek Ticke Sayfası

Forza Destek Bilgilendirme Sayfası

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Belli ki Cloud Save'i Steam'in ayarlarından aktifleştirmemişsin. İnternetten Save dosyası arayabilirsin.

Steam Cloud Save'im açıktı.

Çözüldü;
Başınıza Save kaybolması gibi durum gelirse Forza desteğine yazın envanterinizi oyun içi hediye (kıyafetler, emotelar, hızlı sohbet mesajları ve araçlar) olarak geri yüklüyorlar fakat Save, başarımlarınızı ve oyun içi paranızı sıfırdan oynayarak kazanmanız gerekiyor.
Not: Büyük bir envantere sahipseniz hepsini alamayabilirsiniz. Hediye kutusu maksimum 522 içeriğe kadar destekliyor.

Aşağıdaki sayfalardan ulaşabilirsiniz;

Forza Destek Ticke Sayfası

Forza Destek Bilgilendirme Sayfası

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı