Forza Horizon 4 tamamen inmemesine rağmen yer kaplıyor

İşletim sistemi
Windows 10

RENGA

Femtopat
Daha fazla  
Geçenlerde 1 aylık Game Pass aldım. Daha sonrasında Forza Horizon 4 indirmek istedim. 2 gün önce başlattım, 2 gündür indi. Daha sonra %90'a gelince hata verdi. Ben de mecburen indirmeyi kapattım. Oyunun %90'ı inmeden önce 110GB yerim varken şimdi 45GB yerim var. İndirmeyi iptal etmeme rağmen hala %90'ı inik, ne yapabilirim?
Format da attıramam, oyunun dosyalarını bulup silmek istedim ama dosyaları yok. Oyunu tamamen kaldırmak istiyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Oyunu tekrar yüklemeyi çalıştığınızda ne oluyor? Genelde oyun indirilirken boyutu ayrılır.

İndirmeyi iptal etmek demek indirmeyi silmek demek değil ki, manuel olarak dosyaları silmeniz gerek ya da kütüphanenizden kaldır demeniz gerekli.

Sorun WindowsApps klasöründe olabilir. Dosyaları silse bile indirmek için önceden ayırdığı disk alanını koruyan dosyalar bu klasörde kalabiliyor. Anlatacağım yöntem biraz uzun olabilir ama denemekte yarar var.
Önce gizli dosyaları gösterme ayarlarını açın Görünüm>Gizli Ögeler>Tik işareti koyun ve Görünüm>Seçenekler>Görünüm>Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle>Tik işaretini kaldırın daha sonra C:\Program Files\WindowsApps klasörüne gidin. Girmek için izin isteyecek WindowsApps klasörüne Sağ tık>Özellikler>Güvenlik>Gelişmiş>Önce en altta Tüm bağımlı nesne izin girdilerini bu nesneden devralınabilen izin girdileriyle değiştir tik işareti koyuyoruz>Aynı pencereden Sahibi kısmında Değiştire tıklıyoruz>Gelişmiş>Şimdi Bul>Çıkan listede kendi kullanıcı adınızı seçin ve pencereleri tamam diyerek kapatın. Artık WindowsApps ve tüm alt klasörlerine erişebilmeniz gerek. WindowsApps klasörünün içinde FH4 ile ilgili dosya var mı bakın ve varsa silin. Dosya adı Microsoft.SunriseBaseGame_1.367.746.2 olabilir. Boyutu fark etmez.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-06-25 180827.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran görüntüsü 2021-06-25 180921.png
    115,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2021-06-25 182705.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…