Forza Horizon 4 tuşa bastığımda geç algılamama sorunu

• Konuyu başlatan ProTr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.108
İşletim sistemi
Windows 10

ProTr

Kilopat
Daha fazla  
İlk öncelikle iyi günler saglıklı günler dilerim, dün Forza Horizan 4 indirdim Microsoft Store'den oyun gerçekten çok iyi ancak kontrollerde bir sorun var tuşa bastıgım da geç algılıyor ayar çektim biraz düzeldi ancak sorun devam ediyor sizce sorun ne olabilir ve bunun çözümü var mı varsa da nedir? Araç sürerken sıkıntı yapıyor.

Sistem:
Windows 10 Pro.
Intel i5 750 3.20GHz.
Gigabyte GTX 950 2 GB gddr5.
10GB DDR 3 RAM.
240GB SSD.
640GB HDD.
500 Watt 80+ Gold.

Aynen öyle saga sola dönmeye çalıştıgım da bastıgım tuştan 2 3 sn sonra dönüyor.
Şöyleki yaptığım ayarlarlar 30 FPS'e sabitledim drop yemeden kasmadan oynatıyor sadece dönüşlerde sıkıntı yaratıyor FPS kilidini kaldırırsam 100 120 FPS'e kadar çıkıyor orta ve yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.
Bunun bir çözümü varmı ?
Sorunu sanırsam buldum. Monütörüm ile alaklı imiş ekranım 60Hz oyunda FPS'yi 60'a sabitleyince çok hafif gecikmeler oluyor 30 FPS'e sabitleyince hiç olmuyor sanırsam tamamen ekranım ile alakalı ve şunu ögrenmiş oldum Forza'yı Ultra ayarlarda oynayabiliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı