Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepinize merhaba arkadaşlar. Şu anda Forza Horizon 4 Ultimate editoon 104 TL sizce alınır mı? Ve paket içeriği nedir paket bilgisi diye bir şey yazmadığı için bulamadim.
Bu tarz oyunları seviyorsanız alınır. 5 ile arasında pek fark yok bence. Ultimate Edition da daha fazla araç ve map oluyor. Ben en düşük paketi almıştım bana yetmişti. 2 hafta oynayınca sıkmıştı. Direksiyon varsa daha çok eğlenceli olacaktır.
“Forza Horizon 4 Ultimate Edition dijital paketi tam oyun ve araba kartı, VIP Üyelik, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Fortune Island ve LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.“ yazmakta.
Ultimate sürüme Hot Wheels Legends car pack dlc harici tüm DLC'ler dahil. Bence Ultimate sadece servet adası dlc'si için bile alınır. Bu fiyatta gayet iyi.