Forza Horizon 4 Ultimate Edition + Forza Horizon 5 Premium Edition içeren paket alınır mı?

DorukBuba

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'de Forza Horizon Ultimate Driving bundle diye bir paket var fiyatı 33.5 dolar. Zamanında Forza Horizon 4 ve 5'i alamadığım için çok üzülmüştüm mutlaka bir zaman alacaktım zaten kırk yılın başı indirime giriyorlar ve şu an Steam bahar indirimleri sayesinde indirimdeler. İki oyunun en baba versiyonlarına 1100 TL civarı vermeye değer mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Steam'de Forza Horizon Ultimate Driving bundle diye bir paket var fiyatı 33.5 dolar. Zamanında Forza Horizon 4 ve 5'i alamadığım için çok üzülmüştüm mutlaka bir zaman alacaktım zaten kırk yılın başı indirime giriyorlar ve şu an Steam bahar indirimleri sayesinde indirimdeler. İki oyunun en baba versiyonlarına 1100 TL civarı vermeye değer mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Türü seviyorsan alabileceğin güncel en iyi 2 oyunun ultimate versiyonları var o pakette. Fiyatına değiyor her türlü.

Araba oyunlarını seviyorsanız fazlasıyla değer Ultimate sürümü olduğu için.

4 almasan da olur aslında bende 2 side var 4ü geçen yıldan beri oynamadım 5 yeterli geliyor.

Türü seviyorsan alabileceğin güncel en iyi 2 oyunun Ultimate versiyonları var o pakette. Fiyatına değiyor her türlü.

Yarış oyunlarına deli gibi ilgim var, F1 23 oyununda 300 saat yaptım bu yıl çıkmasına rağmen her gün eve geldiğimde açmazsam olmaz üstüne yeni 4K sistem topladım ve direksiyon seti aldım. Kaçmaz fırsat olduğunu düşünüyorum dediğim gibi 40 yılın başı indirime giriyor zaten.

Kanka Forza Horizon 4 zaten bütün Store'lerden kalkacak yani son büyük güncelemesini alıp kalktıktan sonra oyuncuları gitgide azalır bence sadece Forza 5'i al onun üstüne kalan para ile daha iyi oyunlara bakabilirsin.

Kanka Forza Horizon 4 zaten bütün Store'lerden kalkacak yani son büyük güncelemesini alıp kalktıktan sonra oyuncuları gitgide azalır bence sadece Forza 5'i al onun üstüne kalan para ile daha iyi oyunlara bakabilirsin.

Kanka konu mart ayında açılmış yaz indirimi değil bahar indirimi diyor arkadaş zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı