Çözüldü Forza Horizon 4 unknown hard error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

r3gedit

Decapat
Yer
İstanbul
Oyunu indirdim açılmıyor maalesef ki. İlk açtığımda "unknown hard error" verdi 2. kez ve başka denemelerde ise oyunla beraber bütün uygulamaları kapattı. Neden böyle olduğuna dair en ufak bilgisi olan yazarsa çok iyi olur. Oyunu Steam'den açıyorum ve sistem özelliklerim gayet yeterli eskiden oynadığımda(5, 6 ay önce) Ultra ayarlar 144 FPS idi yani sistemle alakalı bir problem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam oyunu sildiğim için hiç denemedim bile.

Bir arkadaş böyle demiş ama ne dediğini anlayamadım:

"Arkadaşlar çözümü buldum...
Windows servislerine girin, oradan Windows dışındakileri göster yapın, sonra hepsini kapat yapın. Oyuna girin ve bir yarım saat oynayın sonra çıkın. Servisleri geri açabilirsiniz VR oyun bir daha hata vermez, sorun olursa yazabilirsiniz."

@revivality hocam senin bu konu hakkında bir fikrin var mı?

@r3gedit Sorunu çözdüm hocam benim cihazda Optimus seçeneği var ben BIOS'tan only NVIDIA GPU olarak seçmiştim, Optimus seçince sorunum düzeldi.
Oyunu indirdim açılmıyor maalesef ki. İlk açtığımda "unknown hard error" verdi 2. kez ve başka denemelerde ise oyunla beraber bütün uygulamaları kapattı. Neden böyle olduğuna dair en ufak bilgisi olan yazarsa çok iyi olur. Oyunu Steam'den açıyorum ve sistem özelliklerim gayet yeterli eskiden oynadığımda(5, 6 ay önce) Ultra ayarlar 144 FPS idi yani sistemle alakalı bir problem yok.
Hocam aynısı bende de oluyor çözebildin mi?

Hatta bende her şey çöküyor forza ile beraber, steam, spotify ve arka plan bile gidiyor. Şimdi bir daha denedim direkt windows çöktü komple.

Son düzenleme:
Evet evet bende de aynı şekilde. Çözümü bulursanız ve buraya yazarsanız çok sevinirim.

Hocam kayıt defteri ayarlarınızı değiştirmiş miydiniz? Ben değiştirmiştim belki ondan olabilir.

Hocam 2 tane konu buldum bizimkiyle aynı.

Hocam bir çözüm yolu bulabildiniz mi?

Son düzenleme:
Hocam kayıt defteri ayarlarınızı değiştirmiş miydiniz? Ben değiştirmiştim belki ondan olabilir.

Windows servislerine girin, oradan Windows dışındakileri göster yapın, sonra hepsini kapat yapın. Oyuna girin ve bir yarım saat oynayın sonra çıkın. Servisleri geri açabilirsiniz VR oyun bir daha hata vermez, sorun olursa yazabilirsiniz."

@r3gedit Sorunu çözdüm hocam benim cihazda Optimus seçeneği var ben BIOS'tan only NVIDIA GPU olarak seçmiştim, Optimus seçince sorunum düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

adamın orda dediği şey Windows logo - 2021-present (black) +r tuşlarına basıp ''msconfig'' kısmından hizmetler kısmına gelip ''Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle'' yazısının yanındaki kutucuğu açıp ''Tümünü Devre Dışı Bırak'' butonuna basmak.

Fakat bende işe yaramıyor.
Belki sizin için yararlı olabilir.

BEYLER BULDUM!!!
Oyun dosyalarına gidip targetfile.dll diye bişi var galiba o dosyayı silin oyun açılıyo.
Geç cevap için kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Selam bu sorunu yaşıyorum çözebilen oldu mu
Yukarıdaki çözümleri denedim olmadı, Oyunu silip yükledim, dosyaları da doğruladım ne yaptıysam açılmadı oyun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı