Forza Horizon 4 uygulamada bilinmeyen yazılım uzantısı hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Ensar_5269

Hectopat
RAM
16gb 1x MODÜL DDR5 4800MHZ SK HYNİX
Ekran kartı
Rtx 3060 Mobile 140w
İşlemci
Ryzen 7 6800h
Bir süre önce yeni aldığım RTX 3060/Ryzen 7 6800H laptopuma Forza Horizon 4 yüklemiştim ve de bu yüklemenin bir bölümünü nomal bir şekilde yaptım sonrasında hem daha hızlı olduğu için Ethernet bağladım ve de indirmenin kalan yarısını yerel ağ paylaşımı ile yaklaşık 12mb/s hızla olan bir indirmeyle diğer bilgisayardan yerel ağ paylaşımı ile taşıdım. Birkaç gün başarılı ve rahat bir şekilde oynadıktan sonra bugün açarken aşağıda fotoğrafta bulunan uygulamada bilinmeyen yazılım uzantısı (08XE000000008) özel durumu (yazmaya üşendim) konumunda hata oluştu hatasını aldım ve oyun açılırken ekran gitti ve de çözünürlük ara sıra değişti, bunun yanında da Wallpaper Engine birkaç kere çöktü ve driverını güncelle diye o da hata verdi hatta çökme ile alakalı bir başarım vardı, onu da verdi ama driver güncel onu kontrol ettim sonra biraz daha araştırdım ve komut isteminden dosyaları kontrol etmem gerekiyormuş. Microsoft forum sitesinden baktım ve onu da hallettim ama açılmadı ve de bir sürü kez dosya doğrulaması yaptım yine açılmadı, başka oyunları denedim açıldı ve de bu hatayla alakalı düzgün bir şey bulamadım ve de bilgisayarımda RDR2 ve FH4 hariç tüm oyunlar açılıyor. RDR2'nin açılmamasının sebebi indiriliyor olması ve bana yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 94
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    225,2 KB · Görüntüleme: 87

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı