Forza Horizon 4 ve 5 PlayStation'a gelecek mi?

Yüzde 99 ihtimalle tüm Xbox oyunları playstaiona gelecektir bu yıl içerisinde gears ve Halo'da gelecek deniyor Forza 4 zaten satıştan da kalktı diye biliyorum ancak 5 gelir.

Yakında gelecek resmi bilgi. Ve bu durum Ubisoft'a The Crew tarafından bir darbe daha olacak, Crew serisi PS tarafında tekel sayılırdı. AC Shadows batırırsa Ubisoft ya tamamen batar ya da satılır. 2026 başlarında FH6 ufaktan görünür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yüzde 99 ihtimalle tüm Xbox oyunları playstaiona gelecektir bu yıl içerisinde gears ve Halo'da gelecek deniyor Forza 4 zaten satıştan da kalktı diye biliyorum ancak 5 gelir.
Benim anlamadığım microsoft oyunlarını artık ps5 cikaracak o zaman kimse artik xbox almaz. Ben şahsen forza icin Xbox almıştım.

Benim anlamadığım Microsoft oyunlarını artık PS5 cikaracak o zaman kimse artik Xbox almaz. Ben şahsen Forza icin Xbox almıştım.

Hocam bu nesil Xbox'un elindeki tek ve her şeyden önemli olan Game Pass var. Şimdi Forza 5 PS'a gelir ama PS plusa gelmez. Oradaki kullanıcı Microsoft'un bir senede yaptığı 5 oyunu oynamak için (minimum 5 oyun bazı seneler daha cok oluyor) düşünürsek 5x2500'den 12500 lira vermeli. Sen aylık 300 lira vererek oynuyorsun. Senede 3 bin lira Game Pass PS'a gelirse ya da Microsoft oyunları PS plusa gelirse Xbox o zaman ölür.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı