Forza'da daha keyifli oluyor o dediğiniz. Mesela Crew'de bir dönüş görüp gaza geliyorsunuz, tam yanlayacaksınız ki bir bakmışsınız araba yanlamak yerine tamamen döndüğünüz tarafa hızla gidiyor ve kaza yapıyorsunuz, çünkü oyunda fizik yok, aracın yol tutuşunu sıfıra indirmek için mecburen drift Spec bir araç sürmek gerekli.
Crew 2'yi 120, Crew 1'i 80 saat oynadım. Forza aldığım gün aralarındaki o kalite farkını hissettim, Forza arcade bir oyun, klavye ile rahatlıkla oynayabilir, oynayan insanlar da var. Crew, Forza'dan daha arcade klavye ile belki daha rahat oynayacaktır fakat geliştikten sonra çoğu araba neredeyse aynı sürüş keyfini veriyor. Üstelik fullenmiş bir aracın top Speed'i bile diğer tüm arabalarla çok yakın. Yani son hız farkı neredeyse yok oyunda sadece bazıları daha iyi dönüyor bazıları daha çabuk hızlanıyor. Üstelik her araba yola yapışıyor kontrolden çıkmak için binalara, trafikteki araçlara falan çarpman gerekiyor. Forza bir sürü ayar sunuyor sana arabanı istediğin gibi ayarlayabilirsin. Crew 2'de araç çeşitliliği de Forza kadar olmadığı için Crew'in tek artı yanı harita büyüklüğü ve motosiklet diyorum.