Çözüldü Forza Horizon 4 yapılabilecek şeyler nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

346581

Hectopat
Forza Horizon 4 de bütün yarışlar bazı iş yerlerini falan bitirdim artık mapte yapacak bir şey kalmadı serbest gezmekte canımı sıkıyor Forza Horizon 4 de ne yapabilirim?

Çözüm
Forza Horizon 4 de bütün yarışlar bazı iş yerlerini falan bitirdim artık mapte yapacak bir şey kalmadı serbest gezmekte canımı sıkıyor Forza Horizon 4 de ne yapabilirim?

Konvoylara katıl ve adamlarla uyumlu şekilde yanla gez takıl yarış. Müzayede evinden değişik araçlar al. Eğlenceli olan ön kaldırınca hiç inmeyen araç var onu al özel ayarını bul ve kur.

Konvoylara katıl ve adamlarla uyumlu şekilde yanla gez takıl yarış. Müzayede evinden değişik araçlar al. Eğlenceli olan ön kaldırınca hiç inmeyen araç var onu al özel ayarını bul ve kur.

Çözüm
Dereceli yarışlarda rank kasıp en yüksek konum olan GrandMaster'e ulaşmaya çalışabilirsin.
Rivals bölümünde yarışlarda en iyi süreleri elde etmeye çalışabilirsin.
Hız bölgesi, drift bölgesi gibi alanlarda en iyi skorları elde etmeye çalışabilirsin.

Örneğin tüm bölgelerde %1'lik dilime girmek gibi bir amaç edinebilirsin kendine, uzun soluklu bir hedef olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…