Forza Horizon 4 yükleme ekranında takılı kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Lukass

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
495
Çözümler
8
Yer
İzmit
RAM
8 gb
Ekran kartı
mx130 2gb
Anakart
hp dw00009nt
İşlemci
i5 8265u
Merhaba oyunu Steam'den edindim ve ilk kez indirip oynuyorum, yani eskiden açılıyor gibi bir konu yok çünkü ilk açışım. Her şey oyunu yükleme menüsüne kadar sıkıntısızdı, herhangi bir problem yaşamadım. Ama oyuna başlayamadan yükleme ekranındaki yuvarlak sürekli dönüyor ve oyun açılmıyor.
 
Dosyaları doğrulamayı denedin mi?
 
Üstad 1050Ti ve İ5 7300Hq laptopum var ben Forza 4'ü açarken işlemci ve ekran kartı kullanımı uçuyor. Belki sistem kaldırmıyordur.
 
Dosyaları doğrulamayı denedin mi?
evet.

Üstat 1050 Ti ve i5 7300HQ laptopum var ben Forza 4'ü açarken işlemci ve ekran kartı kullanımı uçuyor. Belki sistem kaldırmıyordur.

Birkaç ay önce demoyu açmıştım, en düşük ayarlarda 40 FPS civarlarında. Ve menüdeki FPS 60 gözüküyor GPU kullanımı çok oynak ama.
 
Eski konulara baktığımda

" Başlat > Windows Update Ayarları > Güncelleştirmeleri Denetle yaptım Windows Defender yeni bir güncelleme almış onu yükledim ve Windows ' u yeniden başlattım sorunum çözüldü !!!"

" Aynı durum bende de var oyunu silip yüklediğimde düzeldi. "

yazmışlar. Sizde deneyebilirsiniz fakat ben sistemin kaldırmadığı taraftarıyım.
 
Yazmışlar. Sizde deneyebilirsiniz fakat ben sistemin kaldırmadığı taraftarıyım.

Dediğim gibi demoda sıkıntısı şekilde oynadım ve çok fazla kişi bu hatayı almış anladığım kadarıyla. Keşke GeForce NOW'a eklensede uğraşmadan oynanabilse...

Sürümüm 20H2 bundan kaynaklı olabilir mi? Bir de 21h2ye mi 22H2'ye mi güncellemeliyim. 22 isteğe bağlı yazıyor ama emin değilim o sürümde oyunu açacağından
 
En üst sürümü hangisi ise ona güncelleyip dener misin?

Tam anlayamadım. En üst sürüm 21H2 mi 22H2 mi? 22H2 biraz daha deneysel gibi duruyor çünkü isteğe bağlı yapmışlar normalde güncelleme gelince isteğe bağlı indirme bölümünde gözükmüyordu. Deneysel olduğu için sıkıntı çıkartabilir mi?

"Hayır 21H1'den farkı yok büyük güncelleme değil zaten isteyen yapabiliyor istemeyen yapmıyor güncelleme isteğe bağlı olarak çıkıyor sadece performans iyileştirilmesi ve hata düzeltmesi var başka bir şey yok güncellemede." böyle yazmışlar sosyalde
 

Yeni konular

Geri
Yukarı