Forza Horizon 4'de GPU kullanımı düşüyor

hayta kardeş

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h
ddr5 8*2
rtx4050

s24 ultra galaxy buds 2
Merhaba, öncelikle FH4'te 1 saat oynadım. GPU kullanımım %99'dayken bir anda %60'lara kadar iniyor. Bu, nedense ekran kartımı güncelleme yaptıktan sonra başıma geldi. Sistemim darboğaz yapacak bir sistemde değil. Laptop kullanıyorum bu arada. Bu olay 1 kerelik de değil, sık sık yapıyor. Sinir oldum. Sebebi sizce tam olarak nedir?

Özelliklerim:

• RTX 4050.
  • i5 12500H.
  • 16 GB RAM DDR5 (8×2)

kullanım düşüşünde 5-10fps oynuyorsa veya hiç oynamıyorsa çok da kurcalamayın derim. Ama çok fazla donuyorsa kasıyorsa, oyunu böyle oynayamam diyorsanız ekran kartı sürücüsünü silip manuel olarak eski stabil çalışan sürümü indirebilirsiniz

Kullanım düşüşünde 5-10FPS oynuyorsa veya hiç oynamıyorsa çok da kurcalamayın derim. Ama çok fazla donuyorsa kasıyorsa, oyunu böyle oynayamam diyorsanız ekran kartı sürücüsünü silip manuel olarak eski stabil çalışan sürümü indirebilirsiniz.

Hocam normalde en düşük normalde 120 alırken en yüksek 144 ekran hızımdan dolayı oda

Şimdi en düşük 70 en yüksek 90 ekran kartı güncellemeden sonra oldu bu bundan eminim.

Öncelikle merhaba tekrardan yazıyorum sorun ekran kartında değil işlemcide Core Temp'i indirdim HWMonitor'ü indirdim ve değerlerimi kontrol ettim oyuna giridm 10 dk oynadım işlemci sıcaklığım 93 ortalaması Core 0 ile 3 arası bu sıcaklığa gelmesine rağmen işkemci kullanımım %40'larda termal macun bakımını daha dün yaptım articx MX4 kullandım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı