Forza Horizon 4'de Laptop CPU 96 ve GPU 86 derece

musabemiroztop

Decapat
Forza Horizon 4 oynarken CPU 96 GPU 86 derece oldu şu an laptop pek hava almayan bir masada Şanlıurfa gibi sıcak bir ilde bu sıcaklık değerleri normal mi? Forza Horizon 4'ü Full grafikte oynuyorum.

Full grafikte oynuyorsan normal tabii Forza kapsamlı ve grafik olarak iyi bir oyun masaüstü PC'de almazsın bu değerleri fakat laptop denildiğinde normal geliyor bana hele ki Full grafik Forza Horizon 4'de.

Forza Horizon 4 oynarken CPU 96 GPU 86 derece oldu şu an laptop pek hava almayan bir masada Şanlıurfa gibi sıcak bir ilde bu sıcaklık değerleri normal mi? Forza Horizon 4'ü Full grafikte oynuyorum.

Bilgisayarı mümkün olduğunca havada tut hacım. Hava sirkülasyonu olacak yerleri kapatmamaya çalış. Altı kapalı olunca da CPU GPU'lar kötü etkileniyor

Full grafikte oynuyorsan normal tabii Forza kapsamlı ve grafik olarak iyi bir oyun masaüstü PC'de almazsın bu değerleri fakat laptop denildiğinde normal geliyor bana hele ki Full grafik Forza Horizon 4'de.

Yani normal diyorsun herhangi bir zararlı etkisi olur mu?
Bilgisayarı mümkün olduğunca havada tut hacım. Hava sirkülasyonu olacak yerleri kapatmamaya çalış. Altı kapalı olunca da CPU GPU'lar kötü etkileniyor.

Laptopun altı sürekli kapalı oynuyorum.
Isınması normal tabii ama bu değerler çok fazla.

Max kaç olmalı?

Yani normal diyorsun herhangi bir zararlı etkisi olur mu?

Laptopun altı sürekli kapalı oynuyorum.

Max kaç olmalı?

Bu kadar yüksek ısıların tabii ki uzun dönemde çok zararlı etkileri olur arkadaşların dediği gibi hava kanallarını mümkün oldukça açık tut ve hava sirkülasyonu sağla PC yeni bir PC değilse termal macunlarını da kontrol etmende fayda var en yüksek ayarlarda oynamaktansa bir tık altına da çekebilirsin çok fazla görüntü bozulması yaşamazsın ben de oynuyorum aynı oyunu en yüksek ayarlara aldığında PC'yi çok zorlayan bir oyundur hele ki iyi bir PC'ye sahip değilsen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı