Forza Horizon 4'te Bugatti Chiron vs Koenigsegg One:1

Yunus Eser

Centipat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
74
Yer
Burdur/Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle konuma uygun kategori bulamadığım için oyun tavsiyelerini seçtim. Şimdi soruma geçeyim, elimde 2.439.757 cr var, araba alacaktım ancak 2 araba arasında kaldım, Bugatti Chiron ve Koenigsegg One:1. birinin top Speed'i birinin ise yol tutuşu çok iyi. Siz hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz?
 
Bence para biriktirmeye devam edin. Söylediğiniz araçların ikisini de eventlarda kazandım. Paranızı Müzayede den alacağınız normal autoshow da satılmayan araçlara saklayın.
 
Event dediğim haftalık etkinlikler, forzathon live, wheelspin vs vs gibi şeyler. Oyun bir şekilde edinmenize izin veriyor. Hatta daha iyilerini bile yakalamanız mümkün. Özellikle almak sürmek istediğiniz araçlar ise tabi ki tercih yine sizin ancak o para daha sonra daha nadir araçlar için mutlaka lazım olacak. :)
 
Event dediğim haftalık etkinlikler, forzathon Live, wheelspin vs. Gibi şeyler. Oyun bir şekilde edinmenize izin veriyor. Hatta daha iyilerini bile yakalamanız mümkün. Özellikle almak sürmek istediğiniz araçlar ise tabii ki tercih yine sizin ancak o para daha sonra daha nadir araçlar için mutlaka lazım olacak. :)

Tamam teşekkürler :)
 
İllaki ikisinden biri satın alınacaksa ben Bugatti Chiron'u seçerdim. Bana gerek performans bakımından daha güçlü gerek de tasarım bakımından daha başarılı gözüküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı