Forza Horizon 4'te klavye ile nasıl drift atılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar şu videodaki gibi drift atmaya çalışıyorum, olmuyor. Klavye ile bu şekilde drift nasıl atılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Basılı tutunca olmuyor maalesef. Basıp bıraktığımda araç drifte geçiyor ama yağ gibi akmıyor.
Öncelikle arabaya drift setup u kurmanız gerekiyor. Çünkü araç eğer stocksa el freninden sonra tıkanır. Bu arada el frenini falan sizin ayarlamanız gerekiyor. Gaz için de aynı şey geçerli gerisi de sizin steering yeteneğinize bağlı.
Aracım BMW M6 Forza Edition, drift aracı. Sürekli space ile oynayacağız o zaman anladığım kadarıyla?
İlk başta kaymak için kullanın space tuşunu daha sonrada dengede tutmak için.

Ben oynarken en rahat drifti Nissan GT-R R35 ile atıyordum. Yeterince hızlanırsanız space tuşuna bir saniye basılı tutup açıyı ayarladıktan sonra daha basmanıza gerek kalmaz. Virajın açısına göre gazı ve sağ-solu çok ince aralıklarla basmanız ve dengeyi tutturmanız lazım. Bu drift klavye ile atılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı