Forza Horizon 4'te klavye ile nasıl drift atılır?

Araca hazır setup kurdum. Drift aracı olduğu için en azından ona göre yapılmıştır diye düşündüm.
Normalde öyle yapmaya çalışıyorum ama direksiyonu sağ veya sol çevirdiğimde birden dönmeyi kesiyor. Sanırsam elimin ayarı yok.

Öncelikle garajdan aracınıza drift lastikleri ve süspansiyonunu takın ondan sonra bir viraja gelince el frenine yarım saniye basıp aracınız kaymaya başlayınca W ye basıp basıp çekmeniz gerekiyor onu dengeleyebilirseniz atabilirsiniz ayarlardan çekiş kontrolünü kapatın.

hocam mouse ile drift atma gibi bir özellik varsa onunla deneyin

Hazır setup kullandığım için komple düzeni bozmam gerekiyor. Dediğinizi deneyeceğim.
hocam mouse ile drift atma gibi bir özellik varsa onunla deneyin
Sanmıyorum hocam.

Bir sürü setup oluyor drift için yapılmış bir setup indirdiğinize emin misiniz ?

Hocam ben bazı ayarlarla birlikte gaza bas-çek yapa yapa drift atıyordum ama oyun şu an yüklü olmadığı için ayar paylaşamıyorum.

Şöyle bir video buldum işinize yarayabilir ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ayarları yapmadıysanız drift atamazsınız. Keşke daha önce baksaydım, senin gibi kurcaladıktan sonra buldum.
Yine de bilmiyenlere faydalı olacaktır, teşekkürler.
Bu konuyu araştırıyorum bende sanirim araci drift ayari ve ayarlardan cekis kontrolu kapatmak gibi seyler onemli. Daha denemedim ama denicem. Benim merak ettiğim baska birseyde otomatikmi manuel mi vites kullaniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…