İsmail Ersoy 1211
Decapat
Kardeşim ve ben Forza 4 satın aldık ve kardeşimin bilgisayarına yükledik. Onu kendi bilgisayarıma atabilir miyim? Nasıl atarım? Herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım?
İşte bu dediğiniz işlem Microsoft Store oyunlarında mümkün değildir. Deneseniz bile sonucunuz başarısız olacaktır, garanti edebilirim bunu. Ne zaman Microsoft Store bu desteği getirirse oyunları sorunsuzca başka bir diske taşıyabileceğiz. Azımsanmayacak miktarda oyuncu bu özelliğin gelmesi için Microsoft'a istek talebi iletiyor. İleride göreceğiz, bakalım müşterilerinin isteklerini önemsiyorlar mı?Steam da yada originde ben oyun aktara biliyorum. Steamdan koca gta5 i aktarıp oynamıştım. Origin den de need for speed 2016 ama eğer deneyip başarırsam çok güzel olucak
Yinede deneyeceğim.![]()
Yapabilirsiniz hocam. Burada belirtilmiş.
Aile grubunuza kişi ekleme - Microsoft Desteği
Çocuk ve yetişkin hesapları da dahil olmak üzere aile grubunuza üye ekleme hakkında bilgi edinin.support.microsoft.com
Maalesef bu dediğiniz mümkün değildir. Sonuçta ortada iki adet taşınabilir harddisk mevcut ve siz oyun dosyalarını A diskinden B diskine taşımak istiyorsunuz. Bu işlemi yapsanız bile B diskinin takılı olduğu bilgisayarda Microsoft Store, B diskinden getirdiğiniz oyunun dosyalarını otomatik olarak silecektir ve sıfırdan oyunu indirmeye başlayacaktır. Zamanında benim başıma geldi bu olay. Steam ya da Origin oyunlarında olduğu gibi bir diskten başka bir diske aktarılamıyor Microsoft Store oyunları. Sıfırdan indirmek zorundasınız.knk oyun var iki hesapta da satın alınmış şekilde onu harddiskten başka harddiske atıp nasıl çalıştıracagım problemim o
Peki ya yönetici izini verip ayrı hdd ye atıp açmayı denesem açma ihtimali var mı?Hocam, maalesef olmuyor. Bu oyunun dosyasına erişilmiyor. Çok yol denedik yok. Store oyunları farklı. Yönetici izni alıp görebiliyoruz. Fakat daha fazlası yok. Belki yapabilen bir arkadaş çıkar. Fakat ne zaman bilinmez.
Steam da yada originde ben oyun aktara biliyorum. Steamdan koca gta5 i aktarıp oynamıştım. Origin den de need for speed 2016 ama eğer deneyip başarırsam çok güzel olucakMaalesef bu dediğiniz mümkün değildir. Sonuçta ortada iki adet taşınabilir harddisk mevcut ve siz oyun dosyalarını A diskinden B diskine taşımak istiyorsunuz. Bu işlemi yapsanız bile B diskinin takılı olduğu bilgisayarda Microsoft Store, B diskinden getirdiğiniz oyunun dosyalarını otomatik olarak silecektir ve sıfırdan oyunu indirmeye başlayacaktır. Zamanında benim başıma geldi bu olay. Steam ya da Origin oyunlarında olduğu gibi gibi bir diskten başka bir diske aktarılamıyor Microsoft Store oyunları. Sıfırdan indirmek zorundasınız.
Yinede deneyeceğim.Maalesef yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.