Çözüldü Forza Horizon 4'ü birden fazla bilgisayarda kullanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Steam da yada originde ben oyun aktara biliyorum. Steamdan koca gta5 i aktarıp oynamıştım. Origin den de need for speed 2016 ama eğer deneyip başarırsam çok güzel olucak

Yinede deneyeceğim. :D
İşte bu dediğiniz işlem Microsoft Store oyunlarında mümkün değildir. Deneseniz bile sonucunuz başarısız olacaktır, garanti edebilirim bunu. Ne zaman Microsoft Store bu desteği getirirse oyunları sorunsuzca başka bir diske taşıyabileceğiz. Azımsanmayacak miktarda oyuncu bu özelliğin gelmesi için Microsoft'a istek talebi iletiyor. İleride göreceğiz, bakalım müşterilerinin isteklerini önemsiyorlar mı?
Hocam, maalesef olmuyor. Bu oyunun dosyasına erişilmiyor. Çok yol denedik yok. Store oyunları farklı. Yönetici izni alıp görebiliyoruz. Fakat daha fazlası yok. Belki yapabilen bir arkadaş çıkar. Fakat ne zaman bilinmez.

knk oyun var iki hesapta da satın alınmış şekilde onu harddiskten başka harddiske atıp nasıl çalıştıracagım problemim o
Maalesef bu dediğiniz mümkün değildir. Sonuçta ortada iki adet taşınabilir harddisk mevcut ve siz oyun dosyalarını A diskinden B diskine taşımak istiyorsunuz. Bu işlemi yapsanız bile B diskinin takılı olduğu bilgisayarda Microsoft Store, B diskinden getirdiğiniz oyunun dosyalarını otomatik olarak silecektir ve sıfırdan oyunu indirmeye başlayacaktır. Zamanında benim başıma geldi bu olay. Steam ya da Origin oyunlarında olduğu gibi bir diskten başka bir diske aktarılamıyor Microsoft Store oyunları. Sıfırdan indirmek zorundasınız.

Hocam, maalesef olmuyor. Bu oyunun dosyasına erişilmiyor. Çok yol denedik yok. Store oyunları farklı. Yönetici izni alıp görebiliyoruz. Fakat daha fazlası yok. Belki yapabilen bir arkadaş çıkar. Fakat ne zaman bilinmez.
Peki ya yönetici izini verip ayrı hdd ye atıp açmayı denesem açma ihtimali var mı?

Maalesef bu dediğiniz mümkün değildir. Sonuçta ortada iki adet taşınabilir harddisk mevcut ve siz oyun dosyalarını A diskinden B diskine taşımak istiyorsunuz. Bu işlemi yapsanız bile B diskinin takılı olduğu bilgisayarda Microsoft Store, B diskinden getirdiğiniz oyunun dosyalarını otomatik olarak silecektir ve sıfırdan oyunu indirmeye başlayacaktır. Zamanında benim başıma geldi bu olay. Steam ya da Origin oyunlarında olduğu gibi gibi bir diskten başka bir diske aktarılamıyor Microsoft Store oyunları. Sıfırdan indirmek zorundasınız.
Steam da yada originde ben oyun aktara biliyorum. Steamdan koca gta5 i aktarıp oynamıştım. Origin den de need for speed 2016 ama eğer deneyip başarırsam çok güzel olucak
Maalesef yok hocam.
Yinede deneyeceğim. :D
Zamanında Steam, Origin, Epic'ten oyun aktarmıştım ve çalışmıştı. Umarım burada da olur.

Onlarda var. Sorun yok. Microsoft için resmen CEO olmak lazım. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı