Forza Horizon 5 0xc000001d hatası

İşletim sistemi
Windows 10

zafik

Centipat
Daha fazla  
Oyunu açtığımda ilk sinematik olan araba kadranlarını gördüğüm an oyundan atıyor uyarı vermeden. Raporlara baktığımda 0xc000001d hatası olduğunu gördüm. Genel bir çözüm var mıdır bu hata için?

Ben bu sorunu Wallpaper Engine'i kapatarak çözdüm, sizde de arka planda çalışan uygulamalar varsa onları kapatıp girmeyi deneyin.

Üstad @Ali Güngör paylaşım yapmış. Discord, Forza Horizon 5’in Çökmesine Neden Oluyor Sorun bundan kaynaklı olabilir mi?
Discordun yüklü olması mı sorun yoksa arkaplanda çalışması mı? Çünkü discord yüklü ama hiç açık olmuyor bende. Görev yöneticisinden de baktım.
oyununuz orijinal mi ? eğer değilse korsan sürümü için bildiğim bir çözüm var.
Xbox gamepass ile yükledim.

Sistem bileşenlerini ve oyunu hangi grafik ayarlarında açmayı denediğini de yazar mısın?

Sistem bileşenlerini ve oyunu hangi grafik ayarlarında açmayı denediğini de yazar mısın?
Rtx 3050 ekran kartı
İ5-11400h işlemci
8gb ram
Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Biliyorsunuz Forza gibi oyunlar Windows sürümü seçiyor.
Windows 10 un son sürümünü kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı