zafik Centipat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Oyunu açtığımda ilk sinematik olan araba kadranlarını gördüğüm an oyundan atıyor uyarı vermeden. Raporlara baktığımda 0xc000001d hatası olduğunu gördüm. Genel bir çözüm var mıdır bu hata için?
Oyunu açtığımda ilk sinematik olan araba kadranlarını gördüğüm an oyundan atıyor uyarı vermeden. Raporlara baktığımda 0xc000001d hatası olduğunu gördüm. Genel bir çözüm var mıdır bu hata için?
John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 10 Kasım 2021 #2 Üstad @Ali Güngör paylaşım yapmış. Discord, Forza Horizon 5’in Çökmesine Neden Oluyor Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Artı 0 Eksi
Üstad @Ali Güngör paylaşım yapmış. Discord, Forza Horizon 5’in Çökmesine Neden Oluyor Sorun bundan kaynaklı olabilir mi?
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 10 Kasım 2021 #3 Sürücüleriniz güncel mi? Artı 0 Eksi
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.137 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U | Acer KG221Q | Phanteks P400A Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #4 Ben bu sorunu Wallpaper Engine'i kapatarak çözdüm, sizde de arka planda çalışan uygulamalar varsa onları kapatıp girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Ben bu sorunu Wallpaper Engine'i kapatarak çözdüm, sizde de arka planda çalışan uygulamalar varsa onları kapatıp girmeyi deneyin.
KS KS zafik Centipat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #5 John Keating dedi: Üstad @Ali Güngör paylaşım yapmış. Discord, Forza Horizon 5’in Çökmesine Neden Oluyor Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Discordun yüklü olması mı sorun yoksa arkaplanda çalışması mı? Çünkü discord yüklü ama hiç açık olmuyor bende. Görev yöneticisinden de baktım. YasoYasoo dedi: oyununuz orijinal mi ? eğer değilse korsan sürümü için bildiğim bir çözüm var. Genişletmek için tıkla... Xbox gamepass ile yükledim. Artı 0 Eksi
John Keating dedi: Üstad @Ali Güngör paylaşım yapmış. Discord, Forza Horizon 5’in Çökmesine Neden Oluyor Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Discordun yüklü olması mı sorun yoksa arkaplanda çalışması mı? Çünkü discord yüklü ama hiç açık olmuyor bende. Görev yöneticisinden de baktım. YasoYasoo dedi: oyununuz orijinal mi ? eğer değilse korsan sürümü için bildiğim bir çözüm var. Genişletmek için tıkla... Xbox gamepass ile yükledim.
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 10 Kasım 2021 #6 zafik dedi: Discord'un yüklü olması mı sorun yoksa arka planda çalışması mı? Çünkü Discord yüklü ama hiç açık olmuyor bende. Görev Yöneticisi'nden de baktım. Xbox Game Pass ile yükledim. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun Discord'da yayın açınca oluşuyor yani Discord'un arka planda çalışması ile ilgili bir sorunu yok. Artı 0 Eksi
zafik dedi: Discord'un yüklü olması mı sorun yoksa arka planda çalışması mı? Çünkü Discord yüklü ama hiç açık olmuyor bende. Görev Yöneticisi'nden de baktım. Xbox Game Pass ile yükledim. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun Discord'da yayın açınca oluşuyor yani Discord'un arka planda çalışması ile ilgili bir sorunu yok.
KS KS zafik Centipat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #7 LAglace dedi: Ben bu sorunu Wallpaper Engine'i kapatarak çözdüm, sizde de arka planda çalışan uygulamalar varsa onları kapatıp girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim yine olmadı.Arkaplanda çalışan nerdeyse herşeyi kapattım. Virüs programınk durdurdum. Güvenlik duvarını kapattım. Yinede olmadı Artı 0 Eksi
LAglace dedi: Ben bu sorunu Wallpaper Engine'i kapatarak çözdüm, sizde de arka planda çalışan uygulamalar varsa onları kapatıp girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim yine olmadı.Arkaplanda çalışan nerdeyse herşeyi kapattım. Virüs programınk durdurdum. Güvenlik duvarını kapattım. Yinede olmadı
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.137 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U | Acer KG221Q | Phanteks P400A Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #8 Sistem bileşenlerini ve oyunu hangi grafik ayarlarında açmayı denediğini de yazar mısın? Artı 0 Eksi
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 10 Kasım 2021 #9 zafik dedi: Onuda denedim yine olmadı. Arka planda çalışan neredeyse her şeyi kapattım. Virüs programınk durdurdum. Güvenlik duvarını kapattım. Yinede olmadı Genişletmek için tıkla... Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Biliyorsunuz Forza gibi oyunlar Windows sürümü seçiyor. Artı 0 Eksi
zafik dedi: Onuda denedim yine olmadı. Arka planda çalışan neredeyse her şeyi kapattım. Virüs programınk durdurdum. Güvenlik duvarını kapattım. Yinede olmadı Genişletmek için tıkla... Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Biliyorsunuz Forza gibi oyunlar Windows sürümü seçiyor.
KS KS zafik Centipat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #10 LAglace dedi: Sistem bileşenlerini ve oyunu hangi grafik ayarlarında açmayı denediğini de yazar mısın? Genişletmek için tıkla... LAglace dedi: Sistem bileşenlerini ve oyunu hangi grafik ayarlarında açmayı denediğini de yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Rtx 3050 ekran kartı İ5-11400h işlemci 8gb ram YasoYasoo dedi: Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Biliyorsunuz Forza gibi oyunlar Windows sürümü seçiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 un son sürümünü kullanıyorum. Artı 0 Eksi
LAglace dedi: Sistem bileşenlerini ve oyunu hangi grafik ayarlarında açmayı denediğini de yazar mısın? Genişletmek için tıkla... LAglace dedi: Sistem bileşenlerini ve oyunu hangi grafik ayarlarında açmayı denediğini de yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Rtx 3050 ekran kartı İ5-11400h işlemci 8gb ram YasoYasoo dedi: Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Biliyorsunuz Forza gibi oyunlar Windows sürümü seçiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 un son sürümünü kullanıyorum.