Forza Horizon 5 %100 GPU kullanımı

Khan24

Kilopat
Sistemim iyi ve kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Forza Horizon 5 oynarken oyun yetersiz bellek deyip arka plandaki uygulamaları kapatmamı söylüyor. Ancak güçlü bir sistemim var. Görev Yöneticisi'nden bakınca ekran kartımın %100 kullandığını görüyorum. NVIDIA 1650 ekran katı kullanan arkadaşımda Ultra'da %20-30'da takıldığı zamanlarda bende 5700XT %100'de. Bu yüzden FPS sıkıntısı çekiyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forza 5 oynayamıyordum crash veriyordu çözüm oyunu yönetici olarak çalıştırmak aklınızda bulunsun.

Sistemim iyi ve kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Forza Horizon 5 oynarken oyun yetersiz bellek deyip arka plandaki uygulamaları kapatmamı söylüyor. Ancak güçlü bir sistemim var. Görev Yöneticisi'nden bakınca ekran kartımın %100 kullandığını görüyorum. NVIDIA 1650 ekran katı kullanan arkadaşımda Ultra'da %20-30'da takıldığı zamanlarda bende 5700XT %100'de. Bu yüzden FPS sıkıntısı çekiyorum. Sorunun çözümünü bilen GTX 3080 Ti var kasıyor anlamadım gitti.

Babacım 8 GB RAM kaynaklı ben yayınıcyım 8 GB RAM takılıyken 50 geçmiyordu 8 GB daha taktım 100 aşa düşmüyor yüksek ve Ultra'da o yüzden 8 GB daha al tak ucar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…