Steam Forza Horizon 5, 16 dolar!

Ben Forza 4'un haritasını da pek beğenmiyorum. Kötü değil ama büyük bir harita hissiyatı vermiyor. Herkesin takıldığı bir iki spesifik lokasyon var, onun haricindeki yerler pek de zevkli değil. NFS bu konuda daha başarılı bence. Haritaları devasa olmasa bile hissettirmiyor küçüklüğünü.

Be NFS serisinden oyun pek oynamadım. Sadece heat ve unbound oynamıştım ikisini de pek sevmemiştim. O yüzden pek yorum yapamayacağım ama 4'ün haritası bence 5'e göre çok daha güzel.

Forza Motorsport alınmaz harita çeşitliliği falan var ama oyun çok sıkıcı. Yarış oyunlarında hızdan hoşlanıyorsan alma.

Şu an aktif olarak Asphalt Legends 8 oynuyorum. Genel olarak Forza Horizon serisini sevdiğim için Motorsport'u da almayı düşünüyorum.

Şu an aktif olarak Asphalt Legends 8 oynuyorum. Genel olarak Forza Horizon serisini sevdiğim için Motorsport'u da almayı düşünüyorum.

Simülasyon-arcade tarzı seviyorsan motorsport seni sarmaz. Motorsport un zaten Forza Horizon serisiyle uzaktan yakından alakası yok çok farklı oyunlar.

Hocam NFS tahtını kaybedeli çok oluyor. Güncel oyunları hariç tutuyorum, pek incelemedim çünkü. Aynı arabalar NFS'de de yok. Forza'daki araç sayısı daha fazla. Grafik olarak da yakından uzaktan alakası yok o iki dediğiniz oyunla Forza arasında. Forza'da arabalar cam gibi net.

Ayrıca bana göre en büyük fark NFS'nin arcade tarzı, Forza'nın simülasyon-arcade ortası bir deneyim sunması. Forza onu iyi dengelemiş. Ne çocuk oyuncağı gibi kayarak gidiyorsun nitroyla ne de simülasyon oyunu gibi kendini yırtman gerekiyor sürmek için. Forza'nın tek eksiği araç sesleri -ki büyük bir eksik bu- ve belki haritası ama totale vurduğunuzda Forza çok daha önde oluyor.

Konuya gelirsek, açıkçası indirim güzel ama almayı düşünmüyorum. Şu an çok ihtiyacım yok. İleride bence fiyatı daha da düşer, düşmezse de benzer fiyatlardan çekerim.
Bana göre simülasyon oyunları eğlence veremiyor. Oyuncuyu detaylarla boğup, eğlenceyi yok ediyor. NFS tarzı oyunların çok daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum. PS1 ve PS2 dönemindeki gibi.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı