Steam Forza Horizon 5, 16 dolar!

Hep aynı fiyattan indirime giriyor zaten?

Be NFS serisinden oyun pek oynamadım. Sadece heat ve unbound oynamıştım ikisini de pek sevmemiştim. O yüzden pek yorum yapamayacağım ama 4'ün haritası bence 5'e göre çok daha güzel.

Forza Motorsport alınmaz harita çeşitliliği falan var ama oyun çok sıkıcı. Yarış oyunlarında hızdan hoşlanıyorsan alma.

Şu an aktif olarak Asphalt Legends 8 oynuyorum. Genel olarak Forza Horizon serisini sevdiğim için Motorsport'u da almayı düşünüyorum.

Şu an aktif olarak Asphalt Legends 8 oynuyorum. Genel olarak Forza Horizon serisini sevdiğim için Motorsport'u da almayı düşünüyorum.

Simülasyon-arcade tarzı seviyorsan motorsport seni sarmaz. Motorsport un zaten Forza Horizon serisiyle uzaktan yakından alakası yok çok farklı oyunlar.

Hala alınır mı yoksa 6 çıkınca mı 6 alayım. 5 i 1 2 kere oynadım pek beğenemedim. 4 daha güzeldi bence

Bana göre simülasyon oyunları eğlence veremiyor. Oyuncuyu detaylarla boğup, eğlenceyi yok ediyor. NFS tarzı oyunların çok daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum. PS1 ve PS2 dönemindeki gibi..

Eğer çok oynarım diyorsan Ultimate şiddetle tavsiye ederim. Takılmalık girerim diyorsan gamepss de ki standart versiyonu yeterli.

Yani hocam oyunu satın almak yerine bilgisayardan Game Pass Ultimate veya Game Pass mi alayım, her türlü Game Pass daha mı mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…