Steam Forza Horizon 5, 16 dolar!

Merhaba açıkçası fiyat açısından bayağı iyiye benziyor. Deluxe ile premium arasında ciddi bir fark var mı? Şimdi Deluxe alırsam oyundaki tüm arabalara erişimim olacak mı Forza 4'teki gibi?

Merhaba açıkçası fiyat açısından bayağı iyiye benziyor. Deluxe ile premium arasında ciddi bir fark var mı? Şimdi Deluxe alırsam oyundaki tüm arabalara erişimim olacak mı Forza 4'teki gibi?
Açıklamda böyle bir görsel var

Açıkçası Deluxe pek mantıklı gelmiyor sadece ek araç veriyor harita DLC'si vs. yok. Ben olsam Standart veya Premium alırdım.

Standard versiyon alasım var, fakat FH4 pek bayıla bayıla oynamadım. Sizce alayım mı?

Standard versiyon alasım var, fakat FH4 pek bayıla bayıla oynamadım. Sizce alayım mı?

Denemekten zarar gelmez hocam. Forza 4ü Steam'de almışsan eğer Forza 5 Ultimate almanı tavsiye ederim 18 dolar, sıfırdan alacak kişi 25 dolar ödüyor.

İndirim haberleri şu an öyle olmamasına rağmen yine hortlayınca gereksiz heyecanlandırıyor . Keşke 1 hafta önce yakalasaymışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…