Forza Horizon 5 alınır mı?

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Merhaba Forza Horizon 5 almayı düşünüyorum ama GeForce NOW ile oynayacağım. Microsoft Store'da 499 TL değer mi sizce fiyatı pahalı mı?

Geforce NOW kısmını bilmiyorum fakat oyun gerçekten alınabilir. Hele ki 4'ten sonra içerik anlamında daha dolu bir oyun bekliyorsanız fazlasıyla memnun eder.

Oyundan yeni çıktım güzel bir ekran kartına sahipseniz oyun gerçekten muazzam görünüyor, 4'ü aşağı yukarı 100 saat oynadım ama 5E geçince gerçekten geliştiği bariz anlaşılıyor. 500 liraya kesinlikle değer. GeForce NOW kullanmadım.

Alınır. GeForce NOW ücretsiz paketse sarmaz.

3 aylık aldım.

Oyundan yeni çıktım güzel bir ekran kartına sahipseniz oyun gerçekten muazzam görünüyor, 4'ü aşağı yukarı 100 saat oynadım ama 5E geçince gerçekten geliştiği bariz anlaşılıyor. 500 liraya kesinlikle değer. GeForce NOW kullanmadım.

Game Pass ile oynadım biraz güzel geldi ama 500TL fiyatını hak eder mi bilemedim size danışmak istedim bir de PS5'e çıktığı zaman çapraz platform olur mu?

En ucuz fiyatı bu mu şimdiye kadarki.

3 aylık aldım.

Game Pass ile oynadım biraz güzel geldi ama 500TL fiyatını hak eder mi bilemedim size danışmak istedim bir de PS5'e çıktığı zaman çapraz platform olur mu?

En ucuz fiyatı bu mu şimdiye kadarki.

Okulda oynamak için GeForce NOW ile güzel oluyor hocam bir sıkıntı yok sadece her oyunu açtığınızda oturum açmanız gerekiyor Xbox'da.

Okulda oynamak için GeForce NOW ile güzel oluyor hocam bir sıkıntı yok sadece her oyunu açtığınızda oturum açmanız gerekiyor Xbox'da.

Steam'den mi alayım peki Microsoft Store'dan mı alayım 60 TL farka değer mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı