Forza Horizon 5 alınır mı?

fevzidurmayan

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram
Meslek
Öğrenci
16 dolara düşmüş. Forza Horizon oynadım arada da giriyorum. 160 seviye falan oldum. 4 ile 5 arasında bariz bir oynanış farkı var mı? Sadece farklı arabalar ve harita var gibiyse almaya gerek yok.

4050 ile oynayan var mı ayrıca perfonmansı nasıl?

Son düzenleme:
16 dolara düşmüş. Forza Horizon oynadım arada da giriyorum. 160 seviye falan oldum. 4 ile 5 arasında bariz bir oynanış farkı var mı? Sadece farklı arabalar ve harita var gibiyse almaya gerek yok.

Yani hocam map değişti araçlar değişti DLC'ler değişti belki optimizasyon değişmiştir onun dışında herhangi bir değişiklik yok diye biliyorum onun yerine Xbox Game Pass alın istediğiniz oyunları oynayın.

Harita farkı var. Arabaların bir kısmı evet farklı ama grafiklerde çok aman aman gibi bir fark yok. Bana kalırsa Meksika Britanya'ya göre daha güzel duruyor ancak çok uzun süre oynamayacaksanız Game Pass tavsiye ederim.

Haritası daha renkli ve göze hitap edebilirdi ama bildiğiniz çöl, seveni de var. Araba motor ve egzoz sesleri gerçeğe daha yakın oturmuş FH 4'e göre. Egzoz seslerinin yapaylığı yüzünden FH 4'e katlanamıyordum. Bana göre FH 5'in en güzel yeniliği bu.

Ben arada üst düzey bir fark göremedim. Hatta Forza Horizon 4 bana göre daha güzel. Horizon 5 oynarken kendimi Arma 3 dağlarında spor arabayla geziyormuşum gibi hissettiriyor. Grafik ve oynanış açısından neredeyse fark yok denecek kadar az.

Oynanış açısından pek fark yok. Harita olarak şahsen ben FH4 haritasına daha çok seviyordum. FH5 avantajı grafik, ses ve yeni model araçlar oyunu üst seviyeye çıkıyor. Eğer yeni model araçlara pek ilginiz yoksa açıkçası almanıza gerek yok çünkü tek avantajı grafik ve ses oluyor grafikte de öyle aman aman bir artış yok. O yüzden yeni model araçlara ilginiz yoksa alınmaz çünkü haritada FH4'e göre iyi değil FH4'te şehir çok daha iyiydi. FH5 şehirde FPS düşüyor şehir dışı zaten sıradan bir harita bir kısmı orman bir kısmı sahil diğer kısmı çöl. Bu nedenle benim tavsiyem yeni model araçlar üzerinden olacaktır dediğim gibi yeni model araçlara ilginiz varsa rahatlıkla alabilirsiniz. Yeni model M.2, Porsche GT3RS, RS6 falan sürmek keyifli oluyor.

Oynanış açısından pek fark yok. Harita olarak şahsen ben FH4 haritasına daha çok seviyordum. FH5 avantajı grafik, ses ve yeni model araçlar oyunu üst seviyeye çıkıyor. Eğer yeni model araçlara pek ilginiz yoksa açıkçası almanıza gerek yok çünkü tek avantajı grafik ve ses oluyor grafikte de öyle aman aman bir artış yok. O yüzden yeni model araçlara ilginiz yoksa alınmaz çünkü haritada FH4'e göre iyi değil FH4'te şehir çok daha iyiydi. FH5 şehirde FPS düşüyor şehir dışı zaten sıradan bir harita bir kısmı orman bir kısmı sahil diğer kısmı çöl. Bu nedenle benim tavsiyem yeni model araçlar üzerinden olacaktır dediğim gibi yeni model araçlara ilginiz varsa rahatlıkla alabilirsiniz. Yeni model M.2, Porsche GT3RS, RS6 falan sürmek keyifli oluyor.
Bir nebze daha yavaş arabaları seviyorum oynamasını. O yüzden de vazgeçtim şu an. Oyunu tamamlamaya devam edeyim ben. Belli başlı arabam var zaten sürdüğüm. BMW M3, Scirocco, Alfa Romeo falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı