Forza Horizon 5 alınır mı?

percyxd31

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Forza Horizon 5 almak istiyorum ama 6 çıkar diye biraz tereddüt ediyorum daha önce 3-4 serilerini oynamıştım game Pass aldığım zaman da 5I biraz oynamıştım alınır mı? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 için daha var bence, 5'i kimse doğru düzgün sömürmedi çünkü haritası ve Content'i 4'ten daha az ve kalitesiz. Eğer 4 varsa ve her şeyini sömürdüysen öyle al. İlk defa alacaksan üst paket almaya bak yoksa zevki hiç çıkmaz.

Merhaba Forza Horizon 5 almak istiyorum ama 6 çıkar diye biraz tereddüt ediyorum daha önce 3-4 serilerini oynamıştım game Pass aldığım zaman da 5I biraz oynamıştım alınır mı? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Dedikleri gibi arkadaşın varsa çok sarıyor ben abimle oynuyordum gidince oynamadım.

6 için daha var bence, 5'i kimse doğru düzgün sömürmedi çünkü haritası ve Content'i 4'ten daha az ve kalitesiz. Eğer 4 varsa ve her şeyini sömürdüysen öyle al. İlk defa alacaksan üst paket almaya bak yoksa zevki hiç çıkmaz.
Üst paketlerini almak lazım yani

Bnede yeni aldım 4'e göre çok çok daha iyi, al.
Yeni sistem topladım birazda ondan dolayı alasım var

4 var onu da 95 saat falan oynadım 300 tane araba falan oldu pek oynayasım gelmiyor.

Hocam 5 için beklentiniz aşırı yüksek olmasın. Oyunda geceler 3 dakika falan sürüyor. Grafik olarak ve araba çeşitliliği olarak alınır sadece. Onun dışında artısı yok hatta haritası kötü. Alacaksanız premium Edition alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı