Forza Horizon 5 alınır mı?

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
$11 dolar civarlarına düşmüş, sizce alınır mı? 4. oyunda 150 küsür saatim var halihazırda ama alınır mı bilemedim :D Onu da 92 TL'ye almıstım. Ek olarak RDR2 sizce alınır mı %80 indirimde? FH5 biraz eskidi gibi ama 6. çıkarsa ne olur bilemiyorum.

$11 dolar civarlarına düşmüş, sizce alınır mı? 4. oyunda 150 küsur saatim var halihazırda ama alınır mı? Bilemedim :D onu da 92 TL'ye almıstım. Ek olarak RDR2 sizce alınır mı? %80 indirimde? FH5 biraz eskidi gibi ama 6. çıkarsa ne olur bilemiyorum.

İkisi de kesinlikle alınır niye aldım diye pişman olmazsın.

FH4 vardı da, ya şimdi dedim 5'i alırsam 6 çıkar mı hemen diye düşündüm. Hemen eskimesin de :D

2026 çıkacak gibi duruyor hocam FH6. bende de FH4 de 550 saat var. FH5'i crack indirip denemiştim cidden FH4 tadı vermiyor isterseniz yine de alıp deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FH5'i çıktığı gibi premium edition çakıp 2 sene zevkle oynadım . Playlist güncellemeleri bitince bıraktım .

2026 çıkacak gibi duruyor hocam FH6. bende de FH4 de 550 saat var. FH5'i crack indirip denemiştim cidden FH4 tadı vermiyor isterseniz yine de alıp deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 galiba ilk yarısında çıkacaktı 2026'nın.
FH5'i çıktığı gibi premium edition çakıp 2 sene zevkle oynadım . Playlist güncellemeleri bitince bıraktım .
4'ten devam o zaman ya. 6 çıkınca bir bakarız indirimde :D RDR2'yi alıyorum teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı