Forza Horizon 5 almaya değer mi?

310 lira az bir para değil ve o parayı sakın Borderlands 3'e verme Epic'de kuponla 40 lira oluyor. Yerinde olsam Forza da almazdım o paraya.
 
5 alacağına 4 al. 5'de tek fark grafik ve map. Gram simulasyonda değişme yok. Her videoya baktım sürüş anlamında güzelleştirme göremedim fazla. Zaten onlarda Xbox Series konsollar için çıkartıyorlar. Hud bile kaç oyundur benzer. CTRL C-V yapıp az photoshop ile oyun yapıyorlar.
 
Forza oyunları şahsi düşünceme göre aldıktan sonra oturup devamlı oynanacak kasılacak oyunlar değil dolayısıyla Game Pass alıp kendinizi kasmanıza gerek de yok o fiyatı vermenin de çok mânâsı yok şahsımca bence güzel bir indirim bekleyebilir veya da Game Pass almak isterseniz de araya farklı oyunlar sıkıştırmanızı tavsiye ederim FH4'ü Microsoft Store'dan almıştım Steam'de yokken daha Ultimate edt olmasına rağmen sıkıldığım zamanlar oldu açıkçası dolayısıyla biraz ara verdim sonra tekrar devam ettim oyunu %100 bitirmek ciddi sürenizi alacaktır zaten fakat bir süre sonra ister bittikten sonra ister bitmeden insan girip boş dolanmak istiyor arkadaşlarınızla çok zevk alabileceğiniz bir oyun serisi Forza Horizon. Beraber yarışlara girmek olsun hikayeyi beraber tamamlamak olsun boş yolda beraber gazlamak bile zevk veriyor açıkçası tek başınıza çabuk sıkılabilirsiniz dolayısıyla... Konu aslında siz aldığınızda çevrenizde beraber oynayacağınız arkadaşlarınız var mı yoksa tek başınıza mı daha çok zevk alacaksınız eğer tek başınıza ise olay tamamen bütçenize ve bu hobiye biçtiğiniz değerde bitiyor diyebiliriz.
 
Peki ne onerirsiniz mesela indirimlerde.

Not-eğer sadece oyun tavsiyelerimi okumak istiyorsanız tırnak içine aldığım bölümü okuyabilirsiniz.

Şimdi öncelikle Epic Games bugün indirime girecekmiş eğer nakit olarak paran varsa şöyle maximum bir 100 TL ayırabilirseniz kuponla alınacak oyun önerebilirim.
Steam'den ise:
-CoD MW3 almışsınız bu oyunu aldığınıza göre MW1 ve 2 oynamışsınız oynamadıysanız bu 2 oyunu almadan o oyunu almayın 3'lü set olarak alın önerim bu yönde bunların dışında CoD olarak Black Ops 1 ve 2 önerebilirim başkada CoD oyunu önermem bu kadarı bile yeterince fazla çünkü parasına göre kısa hikaye sunuyor ancak tekrar tekrar bitiririm derseniz alınabilir (tekrar bitirilecek kadar güzel hikayesi var zaten).
-Borderlands 3 (tamamen benim fikrim) 2. oyunu alsan 100-150 saat oynarsın zaten bu oyuna 100 TL vereceğinize Borderlands 2'yi maximum 15 TL'ye indirimde alın grafik takıntınız yoksa size aynı keyifi verecektir. Borderlands 3'ün maximum edeceği para 40 TL.
Forza Horizon 5'e gelirsek Türkiye'de yaşıyoruz bu oyun 60 dolar 60 TL olarak Türkiye'ye gelse okey alınır ama mantıklı düşünürsek şahsen bir oyuna 310 TL verilmez. Şahsi fikrim bir oyun 100 TL'nin üstünde olmamalı 100 TL'nin üstünde ise alınmamalı. RDR2 istisnası dışında tabii.
"-Önerilerime gelirsek çok yakında indirim olacak, Half-Life set alınabilir. Resident Evil 2, 4, 5,7. oyun alınabilir. Sea of Thieves resmii Türkçe yama geldi arkadaşınız varsa Forza'dan kat kat daha fazla keyifli zaman geçirebilirsiniz 30 TL'ye alınabilir. Deep rock galactic o da 30 TL alınabilir, Dark Souls 3 alınabilir, BioShock set alınabilir 15 TL'ye düşüyor, sizde yoksa Batman seti alınabilir şu an 20 TL ucuz bence o oyuna göre, Tomb Raider set alınabilir hepsi 60-70 TL'ye geliyor, Stardew Valley 12 TL indirimde alınabilir 150 saat zevk alarak oynarsınız rahat, seen alınabilir 1 lira indirimde :D , Assassin's Creed Odyssey, 2 ve şu an 30 TL olan o oyun alınabilir, Serious Sam 2 ve 3 alınabilir, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınabilir, New World alınabilir.
-Epic Games: Metro Exodus, Assassin's Creed Odyssey, Borderlands 3 (40TL olursa), bir de paranız yeterse Tom Clancy's Rainbow Six: Siege kupon ile 5 yıllık paket 90 TL'ye falan geliyordu o da alınabilir."

-Bende de 250 TL nakit var Steam'de bekletiyorum bu parayı hemen harcamak yerine bekletip uygun kaliteli oyunları az az satın alabilirsiniz öyle direk tüm parayı harcamak yerine bekletmek daha kârlı alışveriş sunabiliyor. Steam gibi platformlar sana direk paranı harcayabileceğin ve doymayacağın şekilde tasarlandı bu tuzağa düşmemek gerekiyor. Sadece sevdiğiniz oyunları spoiler yemeden yorumlara bakıp videolarını ufak tefek izleyerek satın alabilirsiniz bence. İndirimde gaza gelip 20-30 tane oyun alıp yarısından fazlasını oynamayıp rafa kaldırmaktansa sadece sevdiğin oyunlardan 3-4 tane alıp onları 2-3 kere soğuyana kadar bitirmek çok daha mantıklı bir seçenek :D . İyi eğlenceler dilerim.
 
Bu arada genel oyun önerisi sunduğum için listeye eklemediğim bir sürü oyun var:

Bunları da öneririm.
 

Geri
Yukarı