Forza Horizon 5 bir daha indirime girer mi?

lastdarkwave

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Meslek
Ögrenci
Şu an eski oyuna sahip olanlara %65'lik bir indirim var. Bu indirim ileri bir zamanda tekrar eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski oyuna sahip olduğun için indirim uygulamaları kaç kez tekrarlanır bilmiyoruım, ama fikrimce tek seferlik olabilir. Oyun sürekli indirime giriyor orası ayrı, bu uygulamayla tekrar yaparlar mı onu bilmiyorum sadece.

Forza Horizon 5 tekrar kış indirimlerinde indirime girer.
Almaya değer mi sizce? Forza 4 almıştım Steamdem kaldırılmadan önce. Hikaye vs oynamadım forza 4 de açıkçası hile ile sadece araba sürdüm. Forza 5 de yime aynısı olur biraz daha grafikler için forza 5 alınır mı? Yoksa dynlight 2 almak cazip geliyor.

Almaya değer mi sizce? Forza 4 almıştım Steamdem kaldırılmadan önce. Hikaye vs oynamadım Forza 4 de açıkçası hile ile sadece araba sürdüm. Forza 5 de yime aynısı olur biraz daha grafikler için Forza 5 alınır mı? Yoksa dynlight 2 almak cazip geliyor.

Hocam bende FH4 ve DL2 de var fakat Forza'ya daha çok giriyorum. Hikayesi bittikten sonra Dying oynayasım kalmadı ama kişiden kişiye değişir. Boş zamanınızda tüm DLC bitiririm eglenirim arkadaşlarımla girerim filan diyorsanız DL2 ama araba sürmeyi takılmayı daha çok seviyorsanız Forza'yı öneririm.

Hocam bende FH4 ve DL2 de var fakat Forza'ya daha çok giriyorum. Hikayesi bittikten sonra Dying oynayasım kalmadı ama kişiden kişiye değişir. Boş zamanınızda tüm DLC bitiririm eglenirim arkadaşlarımla girerim filan diyorsanız DL2 ama araba sürmeyi takılmayı daha çok seviyorsanız Forza'yı öneririm.
Ondan değil forza 4 yine egleniyorum assetto corsa felanda var. Dynlight hoşuma gidiyor seri olarak zaten polonyalilar sağolsun tr altyazı da var. Ama forza 5 alsam forza 6 yine yakin bi zamanda cikicak yani grafikler ve cilali hikaye verip napabilirsinki bi araba oyununda saçma biraz. Ondan dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı