borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 23 Nisan 2023 #1 Oyun M2 SSD'de olmasına rağmen açılışta oyunun kapak fotoğrafı olan yüklenme kısmında çok bekletiyor. Kalan her yerde hızlı. Dosyaları doğrulamayı denedim düzelmedi. Sizce bunu nasıl çözebilirim?
Oyun M2 SSD'de olmasına rağmen açılışta oyunun kapak fotoğrafı olan yüklenme kısmında çok bekletiyor. Kalan her yerde hızlı. Dosyaları doğrulamayı denedim düzelmedi. Sizce bunu nasıl çözebilirim?
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 23 Nisan 2023 #2 Hocam NASA bilgisayarı olsa da o ilk açılış ekranı çok sürüyor bende anlayamadım. Artı 0 Eksi
KS KS borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 23 Nisan 2023 #3 Ahmet_53 dedi: Hocam NASA bilgisayarı olsa da o ilk açılış ekranı çok sürüyor bende anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Çok sinirimi bozdu. 970 EVO'ya kurdum sanki HDD'de yüklenmesini bekliyorum. Artı 0 Eksi
Ahmet_53 dedi: Hocam NASA bilgisayarı olsa da o ilk açılış ekranı çok sürüyor bende anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Çok sinirimi bozdu. 970 EVO'ya kurdum sanki HDD'de yüklenmesini bekliyorum.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 23 Nisan 2023 #4 Her açılışta optimize ediyor. FH4'te öyleydi. Artı 0 Eksi
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #5 Bende hep hızlı açılış ekranıda diğer yerlerde. Artı 0 Eksi
KS KS borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 23 Nisan 2023 #6 Lawien dedi: Her açılışta optimize ediyor. FH4'te öyleydi. Genişletmek için tıkla... O ekran değil. Resimde gözüken fotoğraf beliriyor masaüstünde, daha sonra oyun açılıyor. Benim sorunum o fotoğrafın olduğu kısım. Dosya Ekleri images (28).jpeg 58,2 KB · Görüntüleme: 96 Artı 0 Eksi
Lawien dedi: Her açılışta optimize ediyor. FH4'te öyleydi. Genişletmek için tıkla... O ekran değil. Resimde gözüken fotoğraf beliriyor masaüstünde, daha sonra oyun açılıyor. Benim sorunum o fotoğrafın olduğu kısım.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 23 Nisan 2023 #7 borisyeisar dedi: O ekran değil. Resimde gözüken fotoğraf beliriyor masaüstünde, daha sonra oyun açılıyor. Benim sorunum o fotoğrafın olduğu kısım. Genişletmek için tıkla... Bundan bahsediyorsanız Max 10 saniye duruyordu bende bu. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: O ekran değil. Resimde gözüken fotoğraf beliriyor masaüstünde, daha sonra oyun açılıyor. Benim sorunum o fotoğrafın olduğu kısım. Genişletmek için tıkla... Bundan bahsediyorsanız Max 10 saniye duruyordu bende bu.
KS KS borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 23 Nisan 2023 #8 Ahmet_53 dedi: Bundan bahsediyorsanız Max 10 saniye duruyordu bende bu. Genişletmek için tıkla... Ben tam ölçmedim ama uzun sürüyor. Aynı sürede kalan yükleme ekranları geçiyor bende. Artı 0 Eksi
Ahmet_53 dedi: Bundan bahsediyorsanız Max 10 saniye duruyordu bende bu. Genişletmek için tıkla... Ben tam ölçmedim ama uzun sürüyor. Aynı sürede kalan yükleme ekranları geçiyor bende.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #9 borisyeisar dedi: Ben tam ölçmedim ama uzun sürüyor. Aynı sürede kalan yükleme ekranları geçiyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende hep hızlı. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Ben tam ölçmedim ama uzun sürüyor. Aynı sürede kalan yükleme ekranları geçiyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende hep hızlı.