Forza Horizon 5 hâlâ alınır mı?

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Oyun indirimde şu an almak istiyorum. Araba oyunlarını seviyorum. İlk olarak Forza 4 aldım bayağı bir oynadım sonra sıktı. Gelişince 5 de şu an indirimde almaya değer mi 628 TL?

Oyunu bayağı oynadım kitlesi hala aktif çokça şekilde alınır.

:D GTA Online'da bir araba almak 15 dakikamı alır. Forza'da iyi para veren bir yarış 15 dakikamı alır. Ayrıca araba almak kolay falan değil oyunda 400 saatim var.
Benim de 800 küsür saatim var, yaklaşık 60 70 saatte bütün arabalara çalma listesi sayesinde sahip olabiliyorsun. Geri dönüştürülmüş herhangi bir arabayı çalma listesinden alıp satsan 20 milyon geliyor zaten 30 40 dakika da.

Benim de 800 küsur saatim var, yaklaşık 60 70 saatte bütün arabalara çalma listesi sayesinde sahip olabiliyorsun. Geri dönüştürülmüş herhangi bir arabayı çalma listesinden alıp satsan 20 milyon geliyor zaten 30 40 dakika da.
Çalma listesindeki hangi araba 20M veriyor? Ya da onu 20M fiyat koyduğun zaman kim alıyorda 30-40 dakikada satıyorsun?

Benim de 800 küsür saatim var, yaklaşık 60 70 saatte bütün arabalara çalma listesi sayesinde sahip olabiliyorsun. Geri dönüştürülmüş herhangi bir arabayı çalma listesinden alıp satsan 20 milyon geliyor zaten 30 40 dakika da.
Kolay para kasma taktiği verirmisiniz aldım indiriyorum.

Kolay para kasma taktiği verir misiniz aldım indiriyorum.

Hocam çalma listesinde görev yarışları oluyor onları yaparak puan kazanacaksınız. elde ettiğiniz puanlarla ise, 20 ve 40 puanlık arabalar oluyor, o arabalardan birini alıp müzayede evinde satacaksanız. Arabanın fiyatı görevin aktif olduğu zaman düşük olabilir istersen 3 4 hafta bekletip satabilirsin, genelde 10-20 milyona kadar çıkıyor fiyatı görev bitince. Zaten mağazada ki arabalar da öyle çok pahalı değil yani 20 milyonun olsa en iyi arabaları alırsın.

Hocam çalma listesinde görev yarışları oluyor onları yaparak puan kazanacaksınız. Elde ettiğiniz puanlarla ise, 20 ve 40 puanlık arabalar oluyor, o arabalardan birini alıp müzayede evinde satacaksanız. Arabanın fiyatı görevin aktif olduğu zaman düşük olabilir istersen 3 4 hafta bekletip satabilirsin, genelde 10-20 milyona kadar çıkıyor fiyatı görev bitince. Zaten mağazada ki arabalar da öyle çok pahalı değil yani 20 milyonun olsa en iyi arabaları alırsın.

Tamamdır hocam teşekkür ederim, takıldığım nokta olursa yazarım.

Hocam çalma listesinde görev yarışları oluyor onları yaparak puan kazanacaksınız. Elde ettiğiniz puanlarla ise, 20 ve 40 puanlık arabalar oluyor, o arabalardan birini alıp müzayede evinde satacaksanız. Arabanın fiyatı görevin aktif olduğu zaman düşük olabilir istersen 3 4 hafta bekletip satabilirsin, genelde 10-20 milyona kadar çıkıyor fiyatı görev bitince. Zaten mağazada ki arabalar da öyle çok pahalı değil yani 20 milyonun olsa en iyi arabaları alırsın.

Hocam oyunda dalgalanma sorunu yaşıyorum nedendir yoktu normalde yeni başladı?

Hocam oyunda dalgalanma sorunu yaşıyorum nedendir yoktu normalde yeni başladı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı