Forza Horizon 5 hikaye modunda hile yapmak online kısmında banlatır mı?

BerkayTosun67

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ben Forza Horizon 5'in normal sürümünü Steam'den aldım hikayesini bitirdim ancak hikaye bittikten sonra araba ve şans çarkı kasmak çok zor. AFK farm yapmayı düşünüyorum ama Online'den ban yer miyim diye düşünüyorum. Bilgisi olan söyleyebilir mi?

Oyunun ban sistemi nasıl işliyor bilmiyorum ama hikaye ve online kısmının kesin bir ayrımı yok. Hikayede hileyle elde edeceğin arabaları Online'da da kullanacaksın sonuçta. Mantıken baktığında ban sebebi olmalı ama sistemi bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba ben Forza Horizon 5'in normal sürümünü Steam'den aldım hikayesini bitirdim ancak hikaye bittikten sonra araba ve şans çarkı kasmak çok zor. AFK farm yapmayı düşünüyorum ama Online'den ban yer miyim diye düşünüyorum. Bilgisi olan söyleyebilir mi?

Ben oyun ilk çıktığı gün 999.999.999 kredi bastım hala ban yemedim ve hala basmaya devam ediyorum. Ama her zaman ban riski olduğunu söylemekte fayda var.

Online' yansıtılmadığı sürece ban yeneceğini sanmıyorum GTA 5'tede aynı mantık söz konusu. Ama hikaye kısmında aldığın arabaları Online'da kullanılıyor diye biliyorum ondan ban riski olabilir.

Hocam erişilemez arabaları garajına eklersen direk ban yiyorsunuz. Örnek olarak Forza 4'te McLaren owens Car'ı garaja ekler eklemez direk Online erişimi kaybediliyordu. Onun dışında Forza 5'te arkadaşım Cheat Engine'den hile yaptı 6 aydır ban yemedi. Risk var tabi sorumluluk sizde.

Para kasmanın çok kolay olduğunu söylemem lazım. Hilesiz 2 yıl oynayabileceğin oyunu hileyle sıkılıp 2 ayda bırakacaksın.

Forza Horizon 4 de Cheat Engine'den yapmıştım dediğiniz gibi 2 ayda bıraktım Forza 5 de aynısı olmasını istemiyorum o yüzden hile yapmayacağım.

Hocam erişilemez arabaları garajına eklersen direk ban yiyorsunuz. Örnek olarak Forza 4'te McLaren owens Car'ı garaja ekler eklemez direk Online erişimi kaybediliyordu. Onun dışında Forza 5'te arkadaşım Cheat Engine'den hile yaptı 6 aydır ban yemedi. Risk var tabii sorumluluk sizde.

Peki AFK farm ban yedirtirmi?

Ban yemezsin o tarz şeylerden. Bu arada 5-6 saat oynadıktan sonra milyoner oluyorum ben normal oynayarak. Nesi zor geldi anlamadım.

Hikaye modunda bende öyle oldumda işte hikaye bitince zorluyor biraz serbest gezintideki yarışları yapacağım şimdi.

Ben oyun ilk çıktığı gün 999.999.999 kredi bastım hala ban yemedim ve hala basmaya devam ediyorum. Ama her zaman ban riski olduğunu söylemekte fayda var.

Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı